Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een instapklaar en perfect gerenoveerd appartement met een prachtig uitzicht over Eindhoven, dan is dit uw kans! Dit fraaie 3-kamer appartement is op de bovenste (9e) etage gelegen van het appartementencomplex op de hoek van de Pisanostraat en de Veldmaarschalk Montgomerylaan. Het appartement beschikt over veel lichtinval en is recentelijk gemoderniseerd en is uitgevoerd met een mooie keuken in eiland-opstelling en heeft de beschikking over een tweetal slaapkamers. De gebruiksoppervlakte bedraagt ca. 85m2 en het object is goed verduurzaamd gezien het bouwjaar (1963) en beschikt over een energielabel B.

Ligging:
Dit aantrekkelijke appartement is gelegen in het stadsdeel Woensel van de gemeente Eindhoven. Het appartement is zeer goed gesitueerd: zo zijn de binnenstad, de Woenselse Markt en het winkelcentrum Woensel XL binnen enkele minuten te bereiken. Tevens zijn de TU/e, Fontys Hogescholen, het Centraal Station en het Catharina ziekenhuis nabij het appartement gelegen. Daarnaast biedt de 9e etage een fantastisch uitzicht over Eindhoven en liggen de bruisende Kruisstraat en Woenselse Markt ook nog eens om de hoek. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg - de Kennedylaan - slechts 1 minuut rijden. Het appartementen gebouw voorziet tevens in een openbare, onbetaalde parkeerplaats waar nagenoeg haast altijd wel een plekje te vinden is en anders in de Pisanostraat zelf. Uw fiets kunt u kwijt in 2 gezamenlijke (brom-)fietsenbergingen.

Begane grond:
Gemoderniseerde, overdekte entree met brievenbussen en intercominstallatie. Aansluitend de centrale hal met het trappenhuis, een moderne - ruime - lift en toegang tot een gezamenlijke fietsenberging.

Negende verdieping:
Vanaf de centrale hal op de begane grond bereikt u middels de moderne lift (of trap) de 9e woonlaag. De ruime hal biedt toegang aan een viertal appartementen. In de hal bevindt zich de meterkast met voldoende groepen om het moderne appartement van stroom te voorzien en een extra opbergkastje. Het appartement komt u binnen via de voordeur waarachter zich een zeer brede centrale gang bevindt. De gang biedt toegang tot de slaapkamers, woonkamer, berging, badkamer en het toilet. Als u de gang doorloopt betreedt u de ruime en lichte woonkamer met open keuken.

Woonkamer: biedt een mooi vrij uitzicht door de grote raampartijen en heeft een laminaatvloer welke is doorgelegd in het gehele appartement. Een buitendeur geeft toegang tot het 1e balkon.

De open keuken:
Tijdens de recente renovatie zijn de woonkamer en oude keuken samengevoegd tot een moderne - ruime - open keuken. Dit is één van de twee appartementen in het complex dat op deze manier is verbouwd. De keuken is voorzien van een werkblad met RVS spoelbak, een zeer fraai modern rvs gasfornuis met ingebouwde oven, een RVS afzuigkap, een vaatwasser, alsmede een koelkast annex vriezer. Er zijn aan weerskanten voldoende kasten beschikbaar. Een buitendeur geeft toegang tot het 2e balkon.

Slaapkamer 1: Betreft de grootste slaapkamer welke tevens is voorzien van een tweetal inbouwkasten, een laminaatvloer, strakke wandafwerking en grote raampartij.

Slaapkamer 2: Betreft eveneens een keurig formaat slaap- annex werkkamer met raampartij, laminaatvloer en strak gestucte wanden.

Badkamer: Volledig betegelde badkamer voorzien van een ligbad met handdouche en spatscherm alsmede een badkamermeubel met een ingebouwde wastafel, alsmede een decoorradiator.

Toilet: Keurig betegelde toiletruimte voorzien van een inbouwreservoir met vrijhangend closet alsmede een fonteintje met wasbakje..

Inpandige berging:
Bereikbaar vanaf de centrale gang, een ruim bemeten inpandige berging welke beschikt over een elektrische boiler die het appartement van warm water voorziet. Ook is er voldoende kastruimte en een aansluiting voor de was/droogcombinatie.



Het object beschikt over een tweetal balkons, één voor de ochtendzon en één voor de avondzon.


- Perfect gesitueerd en gerenoveerd 3-kamer appartement op de bovenste verdieping;
- Vanaf de 9e etage een fraai uitzicht over Eindhoven;
- Energielabel B! Goed geïsoleerd appartement;
- Prima ligging in stadsdeel Woensel zuid, op korte afstand van Eindhoven Centrum, Centraal Station, Winkelcentrum Woensel, Catharina-Ziekenhuis;
TU-Eindhoven, de Woenselse Markt aan de Kruisstraat, sportaccommodaties en uitvalswegen;
- Openbare parkeerplaats voor het gebouw:
- Ontvangsthal en liftinstallatie gemoderniseerd;
- Afgesloten fietsenstalling voor bewoners van het complex;
- Object is v.v. 2 balkons;
- Servicekosten bedragen €259,-- euro per maand en €95,-- euro voorschot stookkosten;
- Het complex wordt goed onderhouden en heeft een goed functionerende VvE!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 84.1
Inhoud woonhuis 303.8
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 84.1
Inhoud woonhuis 303.8
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

KBA Makelaardij & Taxaties

Wooninfluencers

Laden..