Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een betaalbaar appartement in het hart van Eindhoven, met alle gemakken binnen handbereik? Zoek niet verder!

Dit appartement aan de Boschdijk 187-39 biedt een mooie kans voor iedereen die op zoek is naar comfortabel en energiezuinig wonen op een centrale locatie met eigen parkeerplaats.

Je woont hier op loopafstand van het bruisende stadscentrum van Eindhoven, met tal van winkels, restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden binnen handbereik. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld: het station is slechts enkele minuten fietsen, en diverse busverbindingen stoppen praktisch voor de deur. Daarnaast heb je snelle toegang tot belangrijke uitvalswegen zoals de A2 en A50, waardoor je makkelijk richting andere steden kunt reizen.

Het appartement:

Let op: de afwerking is momenteel niet of slechts deels aanwezig, wat betekent dat je rekening moet houden met kosten voor verdere afwerking voordat het appartement bewoonbaar is. Dit geeft je echter ook de mogelijkheid om het appartement helemaal naar jouw wensen in te richten!

Dit op de 3 verdieping gelegen appartement is bereikbaar via de centrale hal. De lift brengt je naar verdieping 3. De voordeur van het appartement brengt je in de hal/entree welke toegang geeft tot de technische ruimte (met ketelopstelling en WTW-installatie), badkamer, slaapkamer en woonkamer/keuken.

Het appartement beschikt over een eenvoudige rechte keukenopstelling met spoelbak en 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. De grote raampartij aan de voorzijde geeft het appartement veel lichtinval en een mooi uitzicht over het centrum van Eindhoven.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting voor een wandclosetpot.

De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en beschikt over een vaste kast.

Daarnaast beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats onder het complex en je kunt gebruikmaken van een gezamenlijke fietsenstalling.

Pluspunten op een rij: - Centrale locatie, dicht bij het centrum van Eindhoven. - Betaalbaar en ideaal voor starters. - Energiezuinig met energielabel A, v.v. WTW-installatie.

Het appartement wordt verkocht "As is, where is", dit betekend dat de koper het pand accepteert in de staat waarin het zich op dat moment bevindt, zonder dat de verkoper verantwoordelijk is voor eventuele gebreken of noodzakelijke reparaties. De koper neemt het appartement zoals het is, inclusief zichtbare en onzichtbare tekortkomingen.

Steek jij de handen uit de mouwen om van dit appartement jouw volgende woning te maken? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en overtuig jezelf van de mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 117

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 117

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA