Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een groene en rustige buurt in Oud-Tongelre gelegen goed onderhouden- en speels ingedeelde twee-onder-een-kapwoning met garage, 3 slaapkamers, royale woonkamer en een diepe-, zonnige achtertuin. Verrassende plek, verrassend huis en met verrassend veel mogelijkheden!

Indeling

Begane grond: Bij binnenkomst valt direct het ruime en lichte karakter van de woning op. De royale hal geeft toegang tot de toiletruimte met fonteintje, trapopgang en de sfeervolle woonkamer. L-vormige woonkamer met sfeervolle open haard, grote schuifpui aan de achterzijde en een gezellige zithoek met uitzicht op de groene tuin. De halfopen keuken aan de voorzijde van de woning heeft een nette inrichting in hoekopstelling welke is voorzien van een vaatwasser, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de hal is de praktische bijkeuken bereikbaar met de aansluiting voor wasapparatuur en de opstelling van de c.v.-combiketel.

1e Verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De master bedroom, gelegen aan de achterzijde, is voorzien van een grote inbouwkast en eigen wastafel. De overige twee slaapkamers, beide eveneens ruim opgezet, zijn perfect voor gebruik als kinderkamer, werkruimte of logeerkamer. De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel met badmeubel en een tweede toilet. Aan de overloop grenst ook de praktische bergruimte.

Zolder: De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap, ideaal voor het bewaren van seizoensgebonden spullen of als extra opslagruimte.

Buiten: De achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen. Gelegen op het zuiden, profiteer je hier volop van de zon. De tuin is verzorgd aangelegd en voorzien van een mooi terras, gazon, plantenborder met volwassen beplanting en een sfeervol prieel, perfect voor het creëren van een knusse buitenruimte. Aan de straatzijde ligt de royale eigen garagebox met kleine oprit.

Bijzonderheden: • Op loopafstand van de Karpendonkse Plas en Wandelpark Eckart, een prachtig natuurgebied waar je kunt wandelen, joggen en genieten van de rust. Ideaal voor natuurliefhebbers en gezinnen. • Gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum van Eindhoven, Eindhoven Centraal en uitvalswegen. • Voorzien van airconditioning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 443

Overige

Perceel oppervlakte 442

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 443

Overige

Perceel oppervlakte 442

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars