Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JOUW STADSOASE IN STRATUM: HET BRUISENDE HART VAN EINDHOVEN

Ben je een starter op de woningmarkt, een eenpersoonshuishouden, of misschien een jong stel dat van het levendige stadsleven houdt? Dan hebben we de perfecte plek voor jou gevonden! Dit karakteristieke appartement in het hart van Stratum biedt alles wat je nodig hebt en meer. Met het gezellige winkelcentrum 'Boulevard Zuid' letterlijk aan je voeten en alle voorzieningen van de stad binnen handbereik, woon je hier midden in het bruisende leven van Eindhoven. Ideaal gelegen, met een bushalte voor de deur, het centrum op slechts 10 minuten fietsen, en snelle toegang tot de uitvalswegen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Centraal gelegen in Stratum: Geniet van de levendige sfeer boven winkelcentrum 'Boulevard Zuid', met alle voorzieningen binnen handbereik.
- Ruime, lichte woonkamer: Op de eerste etage vind je een ruime woonkamer met laminaat en strak gestucte wanden.
- Moderne faciliteiten: Vernieuwde keuken en toilet, en een badkamer met ligbad, toilet en vaste wastafel.
- Vier slaapkamers op de tweede etage: Alle slaapkamers zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking en gestucte wanden, waarvan één met toegang tot een fijn balkon.
- Royale zolderslaapkamer: Op de derde verdieping bevindt zich een ruime zolderslaapkamer met nieuwe vloerbedekking, twee Velux dakramen en voldoende bergruimte.
- Praktische berging: Op de begane grond een inpandige berging van circa 9 m² voor al je extra spullen.
- Energielabel C: Duurzaam en energiezuinig wonen.
- Per direct beschikbaar: Klaar om jouw nieuwe thuis te worden!

DE VOLLEDIGE WONINGBESCHRIJVING

Stel je voor: je wordt wakker in een ruime zolderslaapkamer, met het zonlicht dat door de Velux dakramen naar binnen valt. De frisse geur van nieuw tapijt en de moderne afwerking maken dat je je meteen thuis voelt. Terwijl je je klaarmaakt voor de dag, geniet je van de luxe van een badkamer met ligbad, waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen.

De dag begint in de vernieuwde keuken, waar je een kopje koffie zet en uitkijkt op het levendige winkelcentrum 'Boulevard Zuid'. Alles wat je nodig hebt, van supermarkten tot boetiekjes, ligt op steenworp afstand. 

De ruime woonkamer op de eerste etage is de perfecte plek om te ontspannen of vrienden te ontvangen. Met zijn laminaatvloer en strakke wanden straalt de ruimte zowel comfort als stijl uit. Of je nu een gezellige filmavond organiseert of gewoon een rustig moment voor jezelf neemt, deze woonkamer biedt het allemaal.

Op de tweede etage bevinden zich vier fijne slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van nieuwe vloerbedekking en gestucte wanden, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Eén van de slaapkamers heeft zelfs toegang tot een balkon, waar je kunt genieten van je ochtendkoffie in de frisse buitenlucht.

De derde verdieping is echt een juweeltje. De royale zolderslaapkamer biedt niet alleen veel ruimte, maar ook een prachtig uitzicht door de Velux dakramen. Dankzij de ruime opzet en de nieuwe vloerbedekking is dit de ideale plek om je terug te trekken en tot rust te komen.

Op de begane grond vind je een praktische, inpandige berging van circa 9 m². Ideaal voor extra opslagruimte, fietsen of sportuitrusting.

Het appartement heeft energielabel C, wat betekent dat het zowel duurzaam als energiezuinig is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bovendien is de woning per direct beschikbaar, dus je kunt er snel je intrek nemen en beginnen met genieten van alles wat dit fantastische appartement te bieden heeft.

DE HOOFDKENMERKEN IN DETAIL

Op zoek naar een karakteristiek appartement op een centrale locatie in Eindhoven? Lees dan snel verder! Het appartement is gelegen in het stadsdeel 'Stratum', boven het gezellige en levendige winkelcentrum 'Boulevard Zuid'. Met de bushalte voor de deur, het gezellige centrum van Eindhoven op 10 minuten fietsafstand en de uitvalswegen binnen handbereik, is de locatie met recht zeer centraal te noemen. Leuk appartement met op de eerste etage een ruime woonkamer voorzien van laminaat en stucwerk wanden, vernieuwde keuken en toilet. Tweede etage met 4 fijne slaapkamers voorzien van nieuwe vloerbedekking en stucwerk wanden. Fijne badkamer met ligbad, toilet en vaste wastafel. Derde verdieping met royale zolderslaapkamer met nieuwe vloerbedekking en 2 Velux dakramen en voldoende bergruimte. Fijne bergzolder met opstelling CV-ketel, 1 slaapkamer op de tweede etage biedt toegang tot een fijn balkon. Op de begane grond bevindt zich een praktische, inpandige berging van circa 9 m². Energielabel C. Het appartement is per direct beschikbaar.


CENTRAAL GELEGEN IN STRATUM

Dit appartement is gelegen in het bruisende stadsdeel Stratum, direct boven het gezellige winkelcentrum 'Boulevard Zuid'. Hier vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik: van supermarkten en boetiekjes tot gezellige cafeetjes en restaurants. Bovendien liggen de bushalte en het centrum van Eindhoven op slechts 10 minuten fietsen, wat de locatie ideaal maakt voor wie van stadsleven houdt.


Plan snel jouw bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 423

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 423

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij