Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer riant vrijstaand woonhuis aan de gewilde Hoge Akkers met vier (mogelijk vijf) slaapkamers. In het oog springend is de forse living van ca. 70 m² met werk-/speelhoek en rondom lichtinval en zicht op de tuin. Dit degelijk gebouwd huis staat op breed gedimensioneerd perceel van 944 m² waarbij je zowel vanuit de leefruimtes en buiten in de tuin het echte villa gevoel ervaart.

Indeling

Begane grond

Binnenkomst in ruime ontvangsthal. Deze hal met toiletruimte, meterkast en garderobe nis is de functionele spil in het huis omdat je hier zowel het (bij)keukengedeelte kunt bereiken alsmede de living; door de hal kun je een ronde maken door de begane grond met centraal de trapopgang. De grote living is verdeeld in een werk-/speelhoek vooraan en een tuingericht zitgedeelte met schuifpui naar het overdekt terras. Via het zitgedeelte is de keuken bereikbaar met inrichting in hoekopstelling met ook hier weer zicht op de tuin. De keuken met granieten werkblad is onder meer uitgerust met een vaatwasser, combi-oven, 1 1/2 spoelbak, inductiekookplaat en afzuigkap. Aan de keuken grenst een praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte en een inbouwkast. Verder is er een open ruimte welke bestemd kan worden tot extra (slaap)kamer. De masterbedroom van formaat (21 m²) heeft toegang tot een overdekt terras en heeft een directe toegang tot de badkamer, welke eveneens vanuit de overloop bereikbaar is. De inbouwkast naast de toiletruimte geeft mogelijkheden voor het realiseren van een tweede badkamer voor de kinderen. Er bestaat een mogelijkheid voor het creëren van een vijfde slaapkamer. Deze open ruimte kan ook benut worden als bijvoorbeeld werkhoek.

Bergzolder

Middels vlizotrap bereikbare bergzolder over de volle breedte van het huis.

Tuin

Het huis wordt omringd door de tuin met diverse plantenborders, bomen en gazon. De garage is via de kanteldeur aan de voorzijde bereikbaar maar ook via een loopdeur bij het terras. Eveneens is er vanuit de tuin toegang tot een berg-/stookruimte grenzend aan de garage. De tuin is aan beide zijden achterom bereikbaar, aan de zijde van de garage middels een pad.

Bijzonderheden

- Gebruiksoppervlakte wonen bedraagt maar liefst 217 m² (excl. garage) - Woonkamer voorzien van vloerverwarming. Badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming - Ligging in rustige, kindvriendelijke woonwijk op korte, veilige loopafstand van basisschool, Wilhelminapark en markt. Vanuit dit huis wandel of fiets je ook natuurgebied de Malpie in. Zeer gunstige verbinding met Westparallel N69 of snelweg A2 - Oprit met plaats voor meerdere auto's - Architectonisch een erg fraaie basis die je naar wens met subtiele ingrepen een moderne uitstraling kan geven. - Prettige indeling die speels en tegelijk praktisch is - Energielabel volgt

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 217
Inhoud woonhuis 985

Overige

Perceel oppervlakte 944

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 217
Inhoud woonhuis 985

Overige

Perceel oppervlakte 944

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars