Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

BETOVEREND WONEN IN STRATUM – DICHT BIJ HET HART VAN DE STAD

Ben je op zoek naar een woning die zich op een toplocatie bevindt en tegelijkertijd een breed scala aan mogelijkheden biedt? Dan is deze tussenwoning in het geliefde stadsdeel Stratum precies wat je zoekt! Ideaal voor starters, eenpersoonshuishoudens, en iedereen die houdt van de dynamiek en voorzieningen van de stad. Ontdek de charme en het potentieel van deze woning die snel beschikbaar is en klaar is om jouw persoonlijke touch te ontvangen.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

- Toplocatie in Stratum:Deze tussenwoning ligt in een van de meest gewilde buurten van Eindhoven, op korte afstand van het bruisende stadscentrum. Hier heb je alles binnen handbereik: winkels, scholen, kinderopvang, een speelpark, bossen, een groot sportpark en openbaar vervoer.
  
- Indeling: De woning heeft een praktische indeling met een hal, trapopgang, ruime woonkamer, eenvoudige keuken en een badkamer met douche, toilet en wastafel op de begane grond. De eerste verdieping biedt drie fijne slaapkamers, waarvan één met toegang tot een dakterras, en een trapopgang naar de tweede verdieping. De royale zolderverdieping met dakkapel biedt volop mogelijkheden.

- Fijne tuin op het oosten: Geniet van de ochtendzon in je eigen tuin met terrasoverkapping, ruime berging en vrije achterom. Een perfecte plek voor ontspannen ontbijtjes en gezellige barbecues.

- Kluswoning met potentie: Deze woning biedt een solide basis en is klaar voor een opknapbeurt. Zet je eigen stempel op elke vierkante meter en creëer je droomhuis. Of je nu een open keuken, een luxe badkamer of een inspirerende zolderruimte wilt – de mogelijkheden zijn eindeloos.

- Snel beschikbaar: De woning is per direct beschikbaar en heeft energielabel D.

ONTDEK DE VOLLEDIGE CHARME VAN DEZE WONING

Welkom in Stratum, een van de meest geliefde wijken van Eindhoven. Hier woon je op een steenworp afstand van het stadscentrum, maar geniet je ook van de rust en ruimte van een gemoedelijke buurt. De woning zelf bevindt zich in een rustige straat, omringd door alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Een ideale plek voor iedereen die houdt van het bruisende stadsleven, maar ook op zoek is naar een knusse thuisbasis.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal die je toegang geeft tot alle vertrekken op de begane grond. De ruime woonkamer biedt volop mogelijkheden voor een gezellige zithoek en een eethoek waar je met familie en vrienden kunt genieten van heerlijke maaltijden. De eenvoudige keuken is klaar voor een transformatie – zie je jezelf al koken in een moderne, open keuken met een kookeiland?

De badkamer op de begane grond is functioneel, maar kan met wat modernisering veranderen in een ontspannende oase. Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers, perfect voor eenpersoonshuishoudens of kleine gezinnen. Stel je voor: een master bedroom met toegang tot een dakterras waar je in alle privacy kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. De andere twee slaapkamers zijn ideaal voor gasten, een kinderkamer of een thuiskantoor.

Een van de grootste troeven van deze woning is de royale zolderverdieping met dakkapel. Deze ruimte is perfect voor het creëren van een extra slaapkamer, een hobbyruimte of een inspirerende werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal aan jou om te ontdekken.

De tuin op het oosten is een heerlijke plek om te ontspannen. Met een terrasoverkapping heb je altijd een plekje in de schaduw, en de ruime berging biedt genoeg opbergruimte voor fietsen en tuinspullen. De vrije achterom zorgt voor extra gemak en privacy.

MODERNISERINGSKOSTEN

Bij deze woning moet je rekening houden met moderniseringskosten. Dit biedt echter de perfecte gelegenheid om de woning volledig naar je eigen smaak en stijl in te richten. Of je nu kiest voor een complete renovatie of een aantal subtiele verbeteringen, de solide basis van deze woning zorgt ervoor dat je hier jarenlang met veel plezier zult wonen.

HIGHLIGHTS SAMENGEVAT

Op een gewilde locatie in Stratum, dichtbij het stadscentrum en vele voorzieningen. Indeling: hal, trapopgang, ruime woonkamer, eenvoudige keuken en badkamer op de begane grond. Eerste verdieping met drie slaapkamers en toegang tot dakterras. Royale zolderverdieping met dakkapel. Fijne tuin op het oosten met terrasoverkapping, ruime berging en vrije achterom. Kluswoning met volop potentie. Snel beschikbaar en energielabel D.

BEL OF MAIL NU VOOR EEN BEZICHTIGING!

Mis deze kans niet en plan direct een bezichtiging via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Wacht niet te lang, deze woning gaat snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 319

Overige

Perceel oppervlakte 118

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 319

Overige

Perceel oppervlakte 118

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..