Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK DEZE IDEALE GEZINSWONING MET MULTIFUNCTIONELE GARAGE

Voor jonge gezinnen en ondernemers die op zoek zijn naar een woning. Deze vooroorlogse woning combineert karakter met functionaliteit en is gunstig gelegen nabij essentiële voorzieningen. Met een ruime stenen garage van 30 m² die geschikt is voor diverse doeleinden en een onderhoudsvriendelijke achtertuin, is dit huis de perfecte plek om te wonen en te werken. Gelegen in de nabijheid van Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard, biedt deze woning uitstekende bereikbaarheid en een energielabel C voor een duurzaam leven.

UNIEKE KENMERKEN VAN DE WONING

Riante stenen garage van ca. 30 m²: Deze multifunctionele ruimte is ideaal voor gebruik als hobbyruimte, kantoor of werkplaats. Met een verdiepingsvloer biedt de garage extra opslagmogelijkheden.
Strategische ligging: In de nabije omgeving van scholen, winkels, sportvelden, natuurgebieden, High Tech Campus, ASML, Maxima MC en diverse uitvalswegen. Dit maakt het leven hier praktisch en comfortabel.
Energiezuinig: De woning is voorzien van een energielabel C, wat zorgt voor lagere energiekosten en een milieuvriendelijke woonomgeving.
Onderhoudsvriendelijke tuin: De achtertuin is voorzien van bestrating, een overkapping, kunstgras, plantenborders en een buitenkraan. Perfect voor ontspanning zonder veel onderhoud.
Uitstekende bereikbaarheid: Binnen enkele minuten ben je in Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. Ideaal voor werkenden en gezinnen die vaak onderweg zijn.

WOONBESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze karaktervolle vooroorlogse woning, word je begroet door een onderhoudsvriendelijke voortuin die leidt naar de voordeur. De woonkamer straalt dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde een overvloed aan natuurlijk licht uit. Dit zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer in de gehele ruimte.

Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot de keuken, die is uitgerust met een praktische L-vormige opstelling. Deze opstelling biedt een riant aanrechtblad, diverse lades en opbergkasten, een koelkast, vaatwasser, oven en een gasfornuis met afzuigkap. 

Aangrenzend aan de keuken bevindt zich het achterportaal, dat toegang biedt tot de badkamer, het separate toilet, de tuin en een handige vaste kast met aansluitingen voor wasapparatuur. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een plafond met inbouwspots, een designradiator, een wastafelmeubel en een ligbad.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen dakkapel. Deze kamers bieden voldoende ruimte en licht, ideaal voor zowel slaapkamers als werk- of studeerkamers. De overloop is voorzien van kastruimte, wat extra opbergruimte biedt zonder de leefruimte in te perken.

De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trapopgang, biedt een ideale bergzolder. Deze zolder kan dienen als opslagruimte, maar biedt ook de mogelijkheid tot verdere inrichting naar eigen wens.

De riante stenen garage van ca. 30 m² is een van de absolute hoogtepunten van deze woning. Deze multifunctionele ruimte is meer dan een plek om je auto te stallen. Met een verdiepingsvloer biedt de garage extra opslagmogelijkheden, waardoor het ideaal is voor hobbyisten, kleine ondernemers of iedereen die behoefte heeft aan extra ruimte. Denk aan een werkplaats voor de doe-het-zelver, een studio voor de creatieve geest of een kantoorruimte voor de thuiswerker.

De garage is gemaakt van duurzame materialen en staat garant voor jarenlange prestaties zonder veel onderhoud. De veelzijdigheid van deze ruimte maakt het een waardevolle toevoeging aan de woning, die bijdraagt aan zowel het woongenot als de functionaliteit.

HIGHLIGHTS 

Deze woning beschikt over een riante stenen garage van ca. 30 m², ideaal als hobby- of kantoorruimte. Gelegen nabij diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, sportvelden, natuurgebieden, High Tech Campus, ASML, Maxima MC en uitvalswegen, is de woning ideaal voor gezinnen en professionals. Het energielabel C zorgt voor lage energiekosten. De onderhoudsvriendelijke achtertuin met bestrating, overkapping, kunstgras, plantenborders en buitenkraan biedt volop mogelijkheden voor ontspanning. De uitstekende bereikbaarheid van Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard maakt dit huis tot een ideale uitvalsbasis.

SOCIAL MEDIA POST

? ONTDEK DIT UNIEKE WOONHUIS MET VEEL MOGELIJKHEDEN! ?

Op zoek naar een gezinswoning met ruimte voor een eigen bedrijf aan huis? Dit huis biedt de perfecte balans tussen wonen en werken! Met een riante stenen garage van ca. 30 m², energielabel C en een onderhoudsvriendelijke achtertuin, heeft deze woning alles wat je nodig hebt.

?? Nabij scholen, winkels, natuurgebieden, High Tech Campus, ASML en uitvalswegen ?? Ruime achtertuin met overkapping en kunstgras ?? Snel bereikbaar vanuit Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard

Plan nu een bezichtiging via onze website en ontdek jouw nieuwe thuis! ???

#NieuwWoning #Gezinswoning #Thuiswerken #Energiezuinig #Makelaar #OnroerendGoed #Droomhuis #Eindhoven #Veldhoven #Valkenswaard

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 197

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1929
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 197

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij