Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK JOUW IDEALE BELEGGINGSKANS**

BELEGGINGSOBJECT MET KAMERVERHUURVERGUNNING (7 KAMERS!)

Ben jij een slimme investeerder op zoek naar een rendabel beleggingspand? Of misschien een particulier die geïnteresseerd is in een woning met meerdere kamers voor verhuur? Deze prachtige 7-kamer woning aan de Piusstraat, gelegen in hartje stadscentrum, biedt alles wat je zoekt en meer. Met zijn strategische ligging op korte loopafstand van het bruisende stadscentrum, een royale tuin op het westen en keurig onderhoud, is dit de ideale woning voor zowel beleggers als kamerhuurders.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Beleggingspand met 7 kamers: Perfect voor verhuur met kamerverhuurvergunning.
- Ligging op loopafstand van het stadscentrum: Geniet van alle voordelen van het stadse leven binnen handbereik.
- Tuin aan de achterzijde: Alle huurders kunnen hier gezamenlijk ontspannen.
- 6 kamers inpandig en 1 woonunit aan achterzijde van het perceel: 
- Keurig onderhoudsniveau: Geen zorgen over onverwachte kosten, de woning is instapklaar.
- Goed en stabiel rendement: Een solide investering met een aantrekkelijk rendement.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
De ruime hal (met toiletruimte) leidt naar een gezamenlijke keuken en achtergelegen zitruimte op de begane grond. Hier kunnen bewoners samen koken, eten en ontspannen, wat bijdraagt aan een gezellige en huiselijke sfeer.

Het huis beschikt over zes ruime kamers, perfect verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Elke kamer heeft voldoende woonoppervlakte, ideaal voor studenten die op zoek zijn naar hun eigen plekje in de stad. De gezamenlijke badkamer op de eerste verdieping is keurig verzorgd, waardoor iedereen comfortabel kan genieten van zijn of haar privacy.

Niet te vergeten, aan de achterzijde van het perceel bevindt zich een aparte woonunit/kamer met eigen toilet en pantry.

In de achtertuin, gelegen op het westen, kunnen de bewoners heerlijk genieten van de middag- en avondzon, barbecueën met vrienden of gewoon ontspannen na een lange dag.

De locatie is simpelweg perfect: op loopafstand van het stadscentrum, waardoor je altijd dichtbij winkels, restaurants, cafés en andere voorzieningen bent. Maar ook de scholen zijn prima bereikbaar! 

TECHNISCHE GEMAKKEN EN COMFORT
Deze woning is volledig voorzien van kunststof kozijnwerk, wat zorgt voor uitstekende isolatie en minimaal onderhoud. De HR combiketel biedt efficiënte en betrouwbare verwarming. Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke keuken en zitruimte, ideaal voor sociale interactie en gezelligheid. De gezamenlijke badkamer op de eerste verdieping is praktisch en goed onderhouden. De woonunit op de begane grond aan de achterzijde van de tuin heeft een eigen toilet en pantry, wat extra gemak biedt voor deze bewoners. Alle kamers hebben voldoende woonoppervlakte, waardoor iedereen comfortabel en prettig kan wonen.

HIGHLIGHTS
Deze woning is een geweldige beleggingskans met 7 kamers en een kamerverhuurvergunning, ideaal voor een stabiel en goed rendement. De ligging op loopafstand van het stadscentrum is perfect voor iedereen die van het stadse leven wil genieten. De tuin aan de achterzijde, gelegen op het westen, biedt een heerlijke plek om te ontspannen. Met zes kamers inpandig en een aparte woonunit aan de achterzijde van het perceel, is er volop ruimte en privacy voor alle bewoners. Het keurig onderhouden niveau van de woning zorgt ervoor dat je geen zorgen hebt over onverwachte kosten.

CALL TO ACTION
Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging via onze website. Grijp deze unieke kans en aarzel niet, want een aanbod als dit is snel weg!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 522

Overige

Perceel oppervlakte 128

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 522

Overige

Perceel oppervlakte 128

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg