Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TE KOOP: Modern appartement met balkon
Dit in 2022 gerealiseerde appartement met balkon bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex met A++ energielabel, gelegen op de hoek van het Besterdplein en de Hoefakkerstraat!
Locatie
De Besterd is een sfeervolle straat in het moderne hart van Tilburg. Deze levendige straat is aangewezen door de gemeente als een van de belangrijkste toegangswegen naar het centrum. Zowel het stadscentrum als het centraal station zijn op loopafstand te bereiken. Met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer is het Besterdplein uitstekend bereikbaar.
Appartement
Gelegen op de tweede verdieping, is dit instapklare appartement een ware ontdekking. Hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een heerlijk ruimtelijk gevoel en een overvloed aan natuurlijk licht. Het appartement beschikt over een gescheiden slaapkamer, een moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, een separate toiletruimte, ruime kastruimte, berging en een balkon.
Indeling
Entree: Toegang tot de separate toiletruimte, berging, badkamer, slaapkamer en woonkamer.
Toilet: Een nette toiletruimte met tegelwerk en een wastafel.
Berging: De royale inpandige berging is voorzien van vloertegels en biedt ruimte voor de warmtepomp, aansluitingen voor wasmachine en droger, en extra opbergruimte.
Badkamer: De stijlvolle badkamer, voorzien van dezelfde vloer- en wandtegels als het toilet, beschikt over een inloopdouche en wastafelmeubel met spiegel.
Slaapkamer: De slaapkamer van ca. 12m² heeft drie royale Velux dakramen, net gestucte wanden en een fraaie visgraatvloer. De grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval.
Woonkamer: De speelse Z-vormige woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon heeft veel raampartijen en openslaande deuren, waardoor het appartement uniek veel licht ontvangt. Ook hier ligt de visgraatvloer door.
Keuken:
De moderne keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een kookplaat, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Daarnaast zijn er tal van kastjes voor extra opbergruimte.
Balkon:
Het balkon van ca. 8m², bereikbaar via verschillende openslaande deuren, biedt de ideale plek om van de buitenlucht te genieten.
Berging op de begane grond:
Extra berging van ca. 3m² voor vuilcontainers en fietsen.
Bijzonderheden
A++ energielabel
Recent gerealiseerd (2022)
Voorzien van warmtepomp en vloerverwarming
Vloeren in visgraatstijl door het hele appartement
Lage VvE-kosten
Instap klaar
Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op via: [email protected] of bel 0850409300.
De verstrekte informatie en afbeeldingen zijn met zorg samengesteld, maar er kunnen onvolledigheden voorkomen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Opgegeven afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 196
Aantal verdiepingen 1

Overige

Woontype Appartement
Open keuken Ja
TypeCV ketel -
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 196
Aantal verdiepingen 1

Overige

Woontype Appartement
Open keuken Ja
TypeCV ketel -
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

De Huisadviseur