Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een perfecte locatie, in de Hoogvenne en nabij de Piushaven, gelegen hoekwoning met een eigentijdse indeling. De woning heeft veel raampartijen waardoor er veel daglicht in de woning aanwezig is, de veelzijdige indeling geeft je de vrijheid geeft om jouw droomwoning te realiseren.

Bijzonderheden van de woning:

- Een opvallende hoekwoning met een eigenzinnige indeling die zorgt voor een speels en ruimtelijk gevoel. - Overvloedig daglicht stroomt door de ruimtes, waardoor een warme en uitnodigende ambiance ontstaat. - De verdiepingen zijn nog naar eigen inzicht in te delen, waardoor er mogelijkheden zijn voor meerdere kamers, een thuiskantoor of andere creatieve ruimtes. - Een grote dakkapel op zolder biedt niet alleen extra ruimte maar ook uitzicht op de piushaven - De achtertuin is op het zuidwesten gelegen.

Ligging:

Gelegen aan de iconische Piushaven, omarmt Prinsenhoeven 17 de unieke sfeer van deze bruisende waterkant. Vanaf uw voordeur heeft u directe toegang tot een scala aan trendy cafés, restaurants en recreatieve voorzieningen. Het levendige stadsleven van Tilburg vermengt zich het water en de groene waterkant van de Piushaven en de heerlijke terassen.

Indeling van de woning:

Begane grond: De voordeur is te bereiken met een klein trapje, kleine vestibule met entree naar de woonkamer. In de woonkamer word je verwelkomd in een lichte woonkamer door de grote raampartijen aan twee zijden. Het hoge plafond zorgt voor een ruimtelijk effect. In de woonkamer achter een deur is de trap naar de verdieping.

De keuken achter de woonkamer heeft aan beide zijde een aanrecht wat zorgt voor veel werkruimte, de keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. De diepe manshoge kelder is vanuit de keuken te bereiken.

De bijkeuken met de aansluiting van de wasmachine is achter de keuken en biedt tevens toegang naar de toilet en de achterdeur naar de tuin. Eerste verdieping: Hier bevindt zich momenteel een super ruime slaapkamer en een badkamer. Echter, de mogelijkheid bestaat om deze verdieping naar eigen inzicht verder in te delen.

De grote slaapkamer aan de voorzijde is nu opgedeeld door een kast in twee gedeelte maar is eventueel in te delen in twee slaapkamers. De badkamer is momenteel voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Tevens is er een deur met de trapopgang naar de tweede verdieping in de badkamer.

Tweede verdieping: De zolder biedt een zee aan ruimte, versterkt door de grote dakkapel die uitkijkt over de omgeving. Deze ruimte kan dienen als extra slaapkamer, studeerkamer of hobbyruimte - de keuze is aan jou. Tuin: De achtertuin is gelegen op het zuidwesten is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Of u nu geniet van een rustig moment in de zon of een levendige barbecue organiseert, de tuin biedt een perfecte setting voor elke gelegenheid. Aan de achterzijde van de tuin is een berging met electra.

Als u op zoek bent naar een woning die verbonden is met de levendige energie van de Piushaven in Tilburg, dan is Prinsenhoeven 17 de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u inspireren door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Bel voor een afspraak naar ERA Content+ Marlies van Rossum 013-2132277.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 422

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 422

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Marlies van Rossum