Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UNIEKE KANS IN HOOGVENNE: SFEERVOLLE JAREN '30 WONING IN HET HART VAN DE STAD

Droom jij van een perfecte balans tussen bruisend stadsleven en rustige gezinsomgeving? Dit charmante huis in Hoogvenne biedt alles wat je zoekt! Met een riante uitbouw, een zonnige tuin op het zuidoosten en maar liefst vier slaapkamers, is dit instapklare huis ideaal voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. De woning ademt karakter door de jaren '30 elementen, gecombineerd met moderne luxe voorzieningen. Laat je verrassen door deze unieke parel op een top locatie!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Riante uitbouw: De uitbouw, gerealiseerd in 2019, is voorzien van een prachtige lichtstraat en biedt een overvloed aan ruimte en licht.
Top locatie: Gelegen in het populaire Hoogvenne, met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik.
Tuin op het zuidoosten: Geniet van de zon in je eigen achtertuin die perfect gepositioneerd is voor de ochtend- en middagzon.
Vier slaapkamers: Ruimte en comfort voor het hele gezin met vier ruime slaapkamers.
Instapklaar: Deze woning is helemaal af; je kunt er zo in trekken zonder verdere aanpassingen.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom in deze schitterende jaren '30 woning, gelegen in de gewilde buurt Hoogvenne. Zodra je de voordeur opent, word je verwelkomd door een sfeervolle hal met originele details. De ruime woonkamer ademt een gezellige sfeer en is voorzien van een prachtige vloer die doorloopt naar de uitbouw.

De riante uitbouw, gerealiseerd in 2019, is echt een eyecatcher. Met een groot kookeiland en moderne keukenapparatuur, inclusief een quooker, is deze ruimte perfect voor culinaire hoogstandjes en gezellige etentjes met vrienden en familie. De lichtstraat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat de ruimte nog ruimtelijker en lichter maakt. De strakke wand- en plafondafwerking en ingebouwde verlichting geven het geheel een moderne uitstraling.

De tuin, gelegen op het zuidoosten. Hier kun je de dag beginnen met een kop koffie terwijl de zon opkomt, of genieten van een barbecue in de namiddagzon. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, zodat je meer tijd hebt om te ontspannen.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, waarvan één momenteel in gebruik is als kastenkamer. Alle kamers zijn voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen met HR-glas, wat bijdraagt aan zowel comfort als energie-efficiëntie. De moderne design badkamer is een ware spa-ervaring: met een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet is het de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

De tweede verdieping biedt een verrassend ruime vierde slaapkamer, ideaal als master bedroom of voor een tiener die op zoek is naar meer privacy.

De woning beschikt bovendien over een inpandige garage voorzien van een elektrische deur en watervoorziening. De berging biedt volop opbergruimte, ook is in de berging de was en droog aansluiting en de Remeha avanta cv ketel uit 2021 gesitueerd.

De woning is in de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en voorzien van moderne gemakken zonder het authentieke karakter te verliezen. Het dak is volledig na-geïsoleerd en het schilderwerk, waaronder de dakkapel en boeiboorden, verkeren in uitstekende staat.

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS

De riante uitbouw met lichtstraat, gerealiseerd in 2019, biedt een prachtige, lichte leefruimte die in direct contact staat met de zonnige tuin op het zuidoosten. Met een woonoppervlakte van 147 m² en een perceeloppervlakte van 122 m² is er genoeg ruimte voor het hele gezin. Dit instapklare huis heeft vier ruime slaapkamers, perfect voor een jong gezin of tweepersoonshuishouden. De top locatie in Hoogvenne maakt dat alle stadsvoorzieningen binnen handbereik zijn, terwijl je toch geniet van een rustige en sfeervolle woonomgeving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 567

Overige

Perceel oppervlakte 122

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 567

Overige

Perceel oppervlakte 122

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg