Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS AAN HET MERODEPLEIN!
Ben jij een starter op de woningmarkt of een jong gezin op zoek naar dat ene, unieke plekje om jullie dromen waar te maken? Dan is deze charmante woning precies wat je zoekt. Geniet van de rust en het groen van het plein voor de deur, terwijl alle stedelijke gemakken op een korte wandeling wachten; de Piushaven en het stadscentrum liggen "om de hoek". Dit huis, met zijn sfeervolle woonkamer, praktische extra's en heerlijk lichte ruimtes, biedt een warm welkom voor iedereen.

WOONHIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN:
- Een woonkamer die gezelligheid uitstraalt met een authentieke parketvloer en sfeervolle erker
- Een aparte keuken met alle nodige apparatuur
- Een verzorgde badkamer met ligbad en badmeubel
- Een verrassend ruime achtertuin met achterom
- Twee royale slaapkamers voor rust en privacy
- Een grote, open zolder/slaapkamer met dakkapel voor extra ruimte en licht
- Een unieke ligging met een vrij uitzicht over een groen plein
- Op loopafstand van het bruisende stadsleven, Piushaven en stadscentrum liggen direct nabij!

EEN HUIS DAT PERFECT IS VOOR DE STARTER EN/OF JONG GEZIN
VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze prachtige woning en laat je verrassen door de combinatie van klassiek en modern. Bij binnenkomst in de sfeervolle woonkamer word je meteen verwelkomd door de warme, authentieke parketvloer en de charmante erker die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Dit is de perfecte plek om na een lange dag te ontspannen met een goed boek of om gezellig samen te komen met vrienden en familie.

De separate keuken aan de achterzijde van de woning is uitgerust met diverse apparatuur, waardoor koken een waar genot wordt. Denk aan een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine met daarnaast voldoende opbergruimte, alles binnen handbereik. De grote trapkast biedt extra ruimte voor al je voorraad en keukengerei, zodat alles altijd netjes en georganiseerd blijft.

De nette badkamer is uitgerust met een ligbad, badmeubel en een toilet, wat elke ochtendroutine tot een prettige ervaring maakt.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, beide met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten. De kamers zijn voorzien van laminaatvloeren die zorgen voor een moderne uitstraling en onderhoudsgemak. Beide kamers hebben een vaste kast.

De zolderruimte is echt een verborgen juweel. Met een dakkapel die zorgt voor extra licht en ruimte, is deze grote, open zolderruimte perfect voor een speelkamer, thuiskantoor of extra slaapkamer. Hier vind je ook volop bergruimte voor al je spullen, zodat je woning altijd opgeruimd blijft.

De ruime achtertuin, gelegen op het noorden, is een fijne plek voor rust en privacy. Met voldoende ruimte voor een zithoek biedt deze tuin alle mogelijkheden voor buitenplezier. De tuin beschikt over een "achterom".

Wat deze woning echt uniek maakt, is de prachtige ligging met uitzicht over een groot en groen plein. Hier kunnen kinderen veilig spelen en kun je genieten van een wandeling in de frisse buitenlucht. En met de Piushaven en het stadscentrum op loopafstand, heb je altijd een ruime keuze aan winkels, restaurants en culturele activiteiten binnen handbereik.

Het huis is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie (2022), wat zorgt voor een energiezuinig en comfortabel leefklimaat. Daarnaast is er een handige cv-/wasruimte op de begane grond, zodat je altijd een plek hebt voor je huishoudelijke taken.

BIJKOMENDE KENMERKEN
- Vrijwel geheel dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie (2022) voor optimale energie-efficiëntie.
- Riante zolderkamer met dakkapel en volop bergruimte, ideaal voor extra woonruimte.
- Laminaatvloeren op de eerste verdieping voor een moderne en onderhoudsvriendelijke afwerking.
- Handige cv-/wasruimte op de begane grond voor al je huishoudelijke wensen.
- Keuken met grote trapkast, perfect voor extra opbergruimte.

BEKNOPTE BESCHRIJVING HOOGTEPUNTEN
De woning beschikt over een sfeervolle woonkamer met authentieke parketvloer en charmante erker. De separate keuken aan de achterzijde is uitgerust met diverse moderne apparatuur. De nette badkamer biedt luxe met een ligbad, badmeubel en toilet. Buiten vind je een ruime achtertuin met handige achterom, ideaal voor het hele gezin. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers met laminaatvloeren. De grote open zolderruimte met dakkapel biedt volop mogelijkheden. De woning ligt prachtig met uitzicht op een groen plein en op loopafstand van de Piushaven en het stadscentrum.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 355

Overige

Perceel oppervlakte 97

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 355

Overige

Perceel oppervlakte 97

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg