Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Ruime twee-onder-een-kap woning op prachtig hoekperceel!

Deze woning is gelegen in 'Plan Noord', op steenworp afstand van het Slievenpark, Tennisvereniging 'Packador' en basisschool 'De Diamant'. Alle voorzieningen van het gezellige centrum van Someren zijn makkelijk bereikbaar. De ligging ten opzichte van uitvalswegen naar Eindhoven/Venlo/Weert/Helmond is zeer gunstig. Someren is een veelzijdige gemeente die volop voorzieningen te bieden heeft. Een divers aanbod aan winkels, sportvoorzieningen, (basis)scholen en alles wat nodig is voor een prettige leefomgeving. Ook qua natuur is Someren zeer veelzijdig: o.a. de Strabrechtse Heide en recreatiegebied De Heihorsten bieden tal van recreatiemogelijkheden.

Aan ruimte geen gebrek in deze woning. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer met open keuken, de verdiepingen bieden maar liefst vier slaapkamers en een badkamer. Maar het grote pluspunt van deze woning is toch wel de (hoek)tuin met garage. Hierdoor zijn er volop mogelijkheden met deze woning.

Algemeen De woning is gebouwd in 1973, volgens de normen van die tijd. Nadien zijn (nagenoeg) alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn de gevels na-geïsoleerd. Verdiepingsvloeren zijn van beton. De warmtevoorziening is geregeld met een traditionele gasgestookte CV-ketel (Nefit).

Indeling begane grond:

Via het pad door de onderhoudsvriendelijke voortuin is de voordeur bereikbaar.

Entree Royale hal met veel daglicht door het grote raam naast de voordeur. Er is volop ruimte voor een garderobe. Op de vloer ligt vinyl.

Vanuit de hal is het toilet, de meterkast en de woonkamer bereikbaar.

Toilet De toiletruimte beschikt over een toilet en fonteintje. De wanden zijn deels betegeld.

Meterkast Deze is vernieuwd en voorzien van een moderne groepenkast.

Woonkamer/keuken Bij binnenkomst valt het vele daglicht direct op. Zowel aan de voor- als achterzijde is de woonkamer voorzien van grote ramen. Ook in de zijgevel is een raam. Dit raam is voorzien van een rolluik.

Door de Z-vorm is er een natuurlijke scheiding tussen het zit- en eetgedeelte. Dit geeft de ruimte een speels effect. De woonkamer is eveneens voorzien van vinyl. Wanden zijn voorzien van granol en het plafond is gestuukt.

De open keuken is voorzien van een lichte keukeninrichting in hoekopstelling bestaande uit onder- en bovenkasten. Het blad is uitgevoerd in houtlook. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: keramische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. In het keukengedeelte ligt een tegelvloer.

Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

Indeling eerste verdieping:

Via de open spiltrap met houten treden in de woonkamer is de eerste verdieping toegankelijk.

Aangrenzend aan de overloop bevinden zich de drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers Opvallend bij deze woning is dat de kamers alle drie heel ruim van formaat zijn. Slaapkamer I: Deze kamer is gelegen aan de voorzijde en is bijna 12 m² groot. Slaapkamer II: Gelegen aan de achterzijde met een oppervlakte van 13m². Slaapkamer III: Eveneens aan de achterzijde gelegen en ca 10m² groot.

Op de slaapkamers en overloop ligt vloerbedekking, wanden zijn grotendeels voorzien van behang en plafonds zijn gestuukt.

Badkamer Complete badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Er is tevens verwarming. Door het raam kan de ruimte op natuurlijke wijze geventileerd worden.

Berging Diepe berging met aansluitingen voor de wasapparatuur. Daarnaast is hier ruimte voor het opbergen van diverse spullen.

Indeling tweede verdieping:

De zolder is bereikbaar via de open spiltrap. De ruimte is reeds opgesplitst in een voorzolder en slaapkamer.

Voorzolder Aan beide zijden van de voorzolder bevindt zich een afgesloten bergruimte. In een van de twee ruimtes bevindt zich de CV-ketel. Deze ruimtes bieden volop opbergmogelijkheden.

Slaapkamer IV Volwaardige vierde slaapkamer. Er is een groot dakraam dus veel lichtinval. Ook hier volop opbergmogelijkheden onder het schuine dak.

Tuin De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk ingericht, maar de hoekligging biedt volop mogelijkheden! Met een ligging op het noordoosten, een heerlijke plek voor een ontbijt in de ochtendzon. Echter is er door de grootte van de tuin ook op andere momenten van de dag volop zon te vinden. De tuin is omheind met een nette schutting bestaande uit metselwerk penanten en houten schuttingdelen.

Garage Achter op het perceel bevindt zich de garage met eigen oprit. Vanuit deze oprit is tevens de achterom bereikbaar. De garage is ca 18m² groot. Voldoende ruimte voor een auto, maar ook uitermate geschikt voor hobby's en/of het opbergen van fietsen en andere (tuin)spullen. Bijzonderheden: - Twee-onder-een-kap woning met maar liefst vier slaapkamers; - Gelegen op mooi hoekperceel van ruim 300m²; - Op steenworp afstand van het Slievenpark, tennisvereniging en de basisschool; - Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing; - Geïsoleerde gevels, Energielabel C; - Kortom een woning waarvan de basis zeer degelijk en goed is; - Een unieke kans deze woning om te toveren tot een prachtige moderne tweekapper! - Er is bij deze verkoop sprake van een projectnotaris. De eigendomsoverdracht wordt verzorgd door Notariskantoor Van Kaam te Someren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 305

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 305

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA