Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in de wijk Oerle, waar deze prachtige hoekwoning wacht op een jong gezin dat op zoek is naar een moderne en comfortabele leefomgeving. Deze compleet gemoderniseerde en volledig instapklare woning, met maar liefst vijf slaapkamers én een dubbele garage, biedt alle ruimte en luxe die je je kunt wensen. Geniet van een zonnige, privacybiedende tuin op het oosten, een sfeervolle woonkamer "en suite" met ramen rondom en een heerlijke woonkeuken. Dankzij de nabijheid van scholen, winkels en uitvalswegen, is dit de perfecte plek voor een jonge familie om hun nieuwe thuis te vinden.

HOOGTEPUNTEN
- Recent geheel en ingrijpend gemoderniseerd: deze woning is volledig up-to-date gebracht met hoogwaardige materialen en moderne afwerkingen.
- Markante hoekwoning met dubbele garage: geniet van extra ruimte en gemak met een dubbele garage voorzien van elektrische sectionaaldeuren.
- Privacybiedende en zonnige tuin op het oosten: start je dag met een kop koffie in de ochtendzon of geniet van een barbecue in de besloten tuin.
- Sfeervolle woonkamer "en suite" met ramen rondom: ervaar de warme en uitnodigende sfeer van een woonkamer die baadt in natuurlijk licht.
- Separate woonkeuken met moderne keukeninrichting: kook in stijl met een keuken die is uitgerust met een inductiekookplaat, oven, koelkast en vaatwasmachine.
- Handige bijkeuken met wasmachine-aansluiting en extra bergkast: extra ruimte en gemak voor al je huishoudelijke behoeften.
- 3 slaapkamers op de 1e verdieping: ruime en lichte slaapkamers die comfort en rust bieden.
- Moderne badkamer met douche, badmeubel en wandcloset: gelegen op de 1e verdieping dus ideaal!
- 2 slaapkamers en 2 dakkapellen op de 2e verdieping: veel extra ruimte voor een thuiswerkplek, hobbykamer of logeerkamer.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze karaktervolle hoekwoning en laat je verrassen door de perfecte mix van modern comfort en gezellige sfeer. In de entree/hal vind je de trapopgang en een moderne toiletruimte. De hal leidt je naar de gezellige en lichte woonkamer "en suite", waar grote ramen rondom zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De vloerverwarming op de gehele begane grond zorgt voor een aangenaam warm welkom, zelfs op de koudste dagen.

De separate woonkeuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, oven, koelkast en vaatwasmachine, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. De handige bijkeuken, met wasmachine-aansluiting en extra bergkast, zorgt voor extra opbergruimte en gemak.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, perfect voor kinderen, een studeerkamer of een logeerkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douche, badmeubel en wandcloset.

De tweede verdieping biedt nog eens twee slaapkamers, beide met dakkapellen die zorgen voor extra licht en ruimte. Deze kamers kunnen dienen als een thuiswerkplek, hobbykamer of extra slaapkamer, afhankelijk van je behoeften.

De tuin, gelegen op het oosten, biedt een oase van rust en privacy. Of je nu geniet van je ochtendkoffie in de zon of een gezellige barbecue organiseert, deze tuin is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

De woning is geheel voorzien van hoogwaardig kunststof kozijnwerk met dubbele beglazing (HR), wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie en geluidsisolatie. Alle gevels en het dak zijn geïsoleerd, wat samen met het energielabel B zorgt voor lagere energiekosten en een comfortabele leefomgeving.

De dubbele garage, voorzien van elektrische sectionaaldeuren, biedt niet alleen plaats voor twee auto's, maar ook extra bergruimte voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden. De ligging van de woning is ideaal, met relatief vrij uitzicht en vele bomen in de straat, wat bijdraagt aan een rustige en groene leefomgeving.

Bovendien ligt de woning nabij het stadscentrum, uitvalswegen en het populaire "Stappegoor" gebied, waardoor je altijd alles binnen handbereik hebt. Of je nu boodschappen wilt doen, wilt winkelen of op zoek bent naar recreatieve activiteiten, alles is dichtbij.

GEDETAILLEERDE HIGHLIGHTS
Deze recent geheel en ingrijpend gemoderniseerde woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven. Met een markante hoeklocatie en een dubbele garage, geniet je van extra ruimte en gemak. De privacybiedende en zonnige tuin op het oosten is de perfecte plek om te ontspannen. De sfeervolle woonkamer "en suite" met ramen rondom creëert een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de separate woonkeuken met moderne keukeninrichting een paradijs is voor kookliefhebbers. Met vijf slaapkamers, een moderne badkamer en extra ruimte op de tweede verdieping, is dit huis ideaal voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar hun droomhuis.

Kom en ervaar zelf de magie van dit prachtige huis. Je toekomstige thuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 172

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 172

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg