Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Korte Inleiding

Maak kennis met deze juweel van een woning, perfect voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort. Gelegen nabij het prachtige natuurgebied de Dongenvallei, met energielabel A, vier ruime slaapkamers, een diepe achtertuin en een royale uitgebouwde woonkamer. Op fietsafstand van winkelcentrum Heyhoef, diverse scholen en station Tilburg Reeshof. Dit is de ultieme gezinswoning waar luxe en gemak samenkomen!

Hoogtepunten van de woning
- Perfecte gezinswoning: Ruimte, comfort en moderne voorzieningen
- Diepe achtertuin op het noordoosten: Geniet van zon en schaduw, ideaal voor lange zomerdagen
- Royale uitgebouwde woonkamer: Open en lichte leefruimte
- Vier ruime slaapkamers: Voor iedereen een eigen plekje
- Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig wonen
- Top locatie: Dichtbij natuurgebied de Dongenvallei, winkelcentrum Heyhoef, scholen, speeltuintjes en station Tilburg Reeshof
- Uitstekende bereikbaarheid: Voldoende parkeergelegenheid en goed verbonden met uitvalswegen

Volledige Beschrijving
Welkom in deze schitterende woning waar comfort en stijl samenkomen. Via een verzorgde voortuin betreed je de ruime hal met toegang tot de meterkast (7 groepen), een handige garderobe-nis en een half betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje. De lichte en uitnodigende woonkamer is afgewerkt met een stijlvolle PVC-vloer. Dankzij de grote raampartijen aan voor- en achterzijde baadt de ruimte in natuurlijk licht, wat een aangenaam en ruimtelijk gevoel creëert.

Het gezellige zitgedeelte in het midden van de woning loopt soepel over in de eetkamer en de moderne,  nieuwe keuken aan de achterzijde. Deze keuken is een droom voor elke kookliefhebber, uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, grote oven en koelkast, en biedt voldoende kastruimte.

Een tuindeur verbindt deze leefruimte direct met de diepe, groene achtertuin met 2 terrassen verbonden met een pad. Met een ligging op het noordoosten en een aanzienlijke diepte, is deze tuin de perfecte plek voor zonnige en schaduwrijke momenten. Achter in de tuin vind je een ruime berging en een handige achterom.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, allen met een prima laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde biedt een prachtig vrij uitzicht door de grote raampartij, terwijl de kamers aan de achterzijde zijn voorzien van Velux dakramen met zonwering.

De volledig betegelde badkamer heeft alles wat je nodig hebt: een ligbad met jets, een douchecabine, zwevend toilet en een wastafel, plus een raam voor extra ventilatie en daglicht.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt toegang tot een overloop met wasmachine-aansluiting, mechanische ventilatie en extra bergruimte. Hier vind je ook de vierde slaapkamer, een lichte en gezellige ruimte met een groot dakraam en voldoende bergruimte achter de knieschotten.

Deze schitterende gezinswoning biedt met vier royale slaapkamers, een diepe achtertuin op het noordoosten en een royale, lichte woonkamer alles wat een gezin nodig heeft. De moderne open keuken is volledig uitgerust. Met energielabel A is dit huis niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam.

De locatie nabij natuurgebied de Dongenvallei en op fietsafstand van winkelcentrum Heyhoef, scholen en station Tilburg Reeshof maakt dit de perfecte plek voor gezinnen. Voldoende parkeergelegenheid en uitstekende uitvalswegen zorgen voor extra gemak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg