Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VAN RUST IN HET HART VAN DE STAD

Welkom bij dit prachtige appartement in Noordhoek, waar comfort en luxe hand in hand gaan. Dit stijlvolle appartement, biedt niet alleen veel licht en ruimte, maar ook de perfecte balans tussen stedelijke voorzieningen en serene rust. Genieten van de bruisende stad en toch thuiskomen in een oase van ontspanning? Dat kan hier!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

- Riante woonkamer van ruim 50 m2 met veel lichtinval.
- Half open keuken met moderne inrichting en diverse inbouwapparatuur.
- Twee ruime slaapkamers voor ultiem comfort.
- Moderne badkamer met inloopdouche en stijlvol badmeubel.
- Eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.
- Luxe en ruim opgezet complex met grote binnentuin.
- Gelegen op loopafstand van het stadscentrum en NS-centraal station.

LUXE WONEN IN NOORDHOEK

Stel je voor: Je stapt je nieuwe appartement binnen en wordt direct verwelkomd door de overvloedige lichtinval in de riante woonkamer van maar liefst 50 m2. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht en zorgen voor een zonnige en vrolijke sfeer. Dankzij de ruime opzet kan je hier zowel een gezellige zithoek creëren als een stijlvolle eettafel plaatsen, perfect voor diners met vrienden of een rustige avond met een goed boek.

De half open keuken, uitgerust met moderne inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en combimagnetron, nodigt uit om de lekkerste maaltijden te bereiden. De eigentijdse inrichting en slimme indeling maken koken hier een waar plezier. 

De twee ruime slaapkamers bieden volop mogelijkheden voor een goede nachtrust. De master bedroom is licht en ruim, met genoeg ruimte voor een kingsize bed en extra opbergruimte. De tweede slaapkamer kan perfect dienen als logeerkamer, hobbyruimte of thuiskantoor. 

De moderne badkamer is een spa-ervaring op zich met een grote inloopdouche en een stijlvol badmeubel. Hier begin je elke dag fris en ontspannen. 

Met een eigen parkeerplaats en een berging in de parkeerkelder is er altijd plek voor je auto en voldoende ruimte voor opslag. Het complex zelf biedt extra luxe met een grote binnentuin, een perfecte plek om te genieten van het groen zonder je eigen tuin te hoeven onderhouden.

COMFORT EN DUURZAAMHEID

Dit appartement heeft een energielabel A, wat betekent dat het energiezuinig en milieuvriendelijk is. Dankzij de HR-combiketel en warmte-terugwininstallatie (WTW) geniet je van een comfortabel binnenklimaat en bespaar je op energiekosten. Het hele appartement is voorzien van laminaatvloeren en dankzij de grote inloopkast/bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine is er volop ruimte voor al je spullen.

Het balkon op het oosten is de ideale plek voor een kopje koffie in de ochtendzon, terwijl de twee "Franse balkons" zorgen voor nog meer licht en frisse lucht. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Gebouwd in 2007, is dit geheel instapklare appartement volledig geïsoleerd en voorzien van alle moderne gemakken. Hier hoef je alleen nog maar je koffers uit te pakken en te beginnen met genieten.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Dit prachtige appartement in Noordhoek heeft alles wat je zoekt in een stedelijke oase van rust en comfort. Met een riante woonkamer van ruim 50 m2, een moderne half open keuken, twee ruime slaapkamers, en een luxe badkamer, biedt dit appartement de ideale leefomgeving. De eigen parkeerplaats, berging in de parkeerkelder, en het complex met een grote binnentuin maken het plaatje compleet. Gelegen op loopafstand van het stadscentrum en NS-centraal station, combineert dit appartement het beste van beide werelden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 367

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 367

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg