Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOM VOOR STARTERS IN LOVEN-BESTERD
Ben je op zoek naar een instapklaar appartement dat praktisch, modern en stijlvol is? Dit moderne startersappartement in de wijk Loven-Besterd biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele levensstijl. Met een gezellig woon-/slaapgedeelte, een moderne keuken en -badkamer, en een berg-/wasruimte, is dit de perfecte plek voor mensen die hun eerste stap op de woningmarkt willen zetten.
Er is de mogelijkheid een parkeerplaats aan te kopen op het achtergelegen parkeerterrein.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Instapklaar startersappartement: Dit moderne appartement is volledig klaar om zorgeloos in te trekken zonder enige klusjes. En als extra: de gehele inventaris blijft achter dus je kunt direct wonen!!
- Gezellig woon-/slaapgedeelte: Geniet van grote raampartijen en een "Frans balkon" dat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval.
- Moderne hoekkeuken: Uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, r.v.s. afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine.
- Keurige, moderne badkamer: Voorzien van een douchecabine, wandcloset en een stijlvol badmeubel.
- Handige vaste kast: Met aansluiting voor de wasmachine (de wasmachine blijft achter!), zodat je alles netjes kunt opbergen.
- Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats: Gelegen op het achtergelegen binnenterrein, afgesloten met een elektrische poort.
- Perfecte locatie: Op loopafstand van het bruisende stadscentrum.

EEN PARELTJE IN LOVEN-BESTERD
Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in je eigen gezellige appartement in de levendige wijk Loven-Besterd. Dit instapklare startersappartement biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Binnenkomend in het goed onderhouden appartementencomplex, voel je meteen dat hier goed voor wordt gezorgd. Het complex beschikt over een lift en een gezamenlijke fietsenstalling, ideaal voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

Eenmaal in het appartement zal het ruime woon-/slaapgedeelte met de grote raampartijen en het "Frans balkon" je direct opvallen. Dit zorgt voor een overvloed aan daglicht, waardoor je ruimte nog groter en lichter lijkt. De moderne hoekkeuken biedt alles wat een thuiskok maar nodig kan hebben: van een inductiekookplaat tot een r.v.s. afzuigkap en van een combimagnetron tot een vaatwasmachine. Koken wordt hier een waar genot.

Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen in de keurige, moderne badkamer. De douchecabine zorgt voor een verfrissende start van je dag, terwijl het wandcloset en het stijlvolle badmeubel zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. De handige vaste kast met aansluiting voor de wasmachine (de aanwezige wasmachine blijft staan) zorgt ervoor dat je altijd een nette en opgeruimde ruimte hebt.

En met het bruisende stadscentrum op loopafstand, ben je altijd dichtbij de gezelligheid van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Bovendien is het appartement goed geïsoleerd en volledig voorzien van dubbele beglazing, waardoor je geniet van rust en een lage energierekening.

Er is de mogelijkheid om een parkeerplaats aan te kopen op het achtergelegen binnenterrein (deze is dus niet inbegrepen in de vraagprijs!). Zo wordt parkeren wel heel erg makkelijk. Het binnenterrein is veilig afgesloten met een elektrische poort. 

MODERN EN COMFORTABEL
Dit appartement heeft het energielabel B, wat betekent dat het energiezuinig is en je helpt besparen op je energierekening. Met een woonoppervlakte van 29 vierkante meter en een woon-/slaapkamer van 18 vierkante meter, biedt dit appartement voldoende ruimte voor een comfortabele levensstijl. De ruimte is ruim genoeg voor een bed, zit- en eethoek, waardoor je geen concessies hoeft te doen aan comfort.

Het gehele appartement is voorzien van laminaatvloeren en stucwerk wandafwerking, wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. De servicekosten bedragen € 141,00 per maand, waarvan € 40,00 een voorschot is voor de stookkosten. Dit betekent dat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

KORTE SAMENVATTING HOOGTEPUNTEN
Dit instapklare startersappartement in Loven-Besterd heeft alles wat je nodig hebt: een ruim woon-/slaapgedeelte met grote raampartijen en een "Frans balkon", een moderne hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur, een keurige, moderne badkamer met douchecabine, wandcloset en badmeubel en een handige vaste kast met aansluiting voor de wasmachine (de aanwezige wasmachine blijft achter). Mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein, afgesloten met een elektrische poort. Bovendien ligt dit appartement op loopafstand van het bruisende stadscentrum. 

Met de perfecte mix van modern comfort en een geweldige locatie, is dit appartement een droom voor elke starter. Wacht niet langer en plan je bezichtiging vandaag nog!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 29
Inhoud woonhuis 94

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 29
Inhoud woonhuis 94

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg