Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN RUIME GEZINSWONING IN GOIRKE NOORD

Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning in een gezellige buurt? Deze woning in Goirke Noord heeft alles wat je zoekt. Vier slaapkamers, een grote tuin en een centrale ligging. Ideaal voor twee-persoonshuishoudens, jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die ruimte nodig hebben. Met een energielabel A en 25 zonnepanelen ben je ook nog eens duurzaam bezig.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING

Centraal gelegen: Alles binnen handbereik.
Vier ruime slaapkamers: Genoeg plek voor iedereen.
Riant perceel: 200 m² voor al je buitenactiviteiten.
Energielabel A: Zuinig en milieuvriendelijk.
25 zonnepanelen: Lagere energiekosten.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Welkom in deze fijne woning met een woonoppervlakte van 109 m², gelegen in de wijk Goirke Noord. Als je binnenkomt, valt direct de nette afwerking op. Met strak gestucte wanden en plafonds straalt het huis een strakke sfeer uit. De vloerverwarming in zowel de woonkamer als de keuken zorgt voor extra comfort, vooral in de koude maanden.

De keuken is in 2016 helemaal vernieuwd en voorzien van alle gemakken. Denk aan een inductiekookplaat, integreerde afzuigkap, vaatwasser en een ruime koelkast. Hier kun je met gemak een uitgebreid diner voorbereiden. Met de grote ramen komt veel daglicht binnen, wat zorgt voor een prettige sfeer.

De woning heeft vier ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen met kinderen. Elke kamer biedt voldoende ruimte voor een bed, bureau en opbergruimte. De badkamer is ook in 2016 gerenoveerd en heeft een moderne inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel en een designradiator.

Buiten vind je een groene tuin op een perceel van in totaal 200 m², gelegen op het zuidoosten. Hier kun je de hele dag genieten van de zon. Perfect voor een barbecue of om te relaxen. Met de 25 zonnepanelen op het dak bespaar je flink op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu. Het recht van overpad in de achtertuin maakt toegang en onderhoud makkelijk.

AANVULLENDE KENMERKEN

Naast het energielabel A en de zonnepanelen, heeft de woning een cv-ketel uit 2016 en een warmtepomp. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Met de strakke wand- en plafondafwerking oogt het huis modern. De vloerverwarming in de woonkamer en keuken biedt extra comfort, vooral in de winter.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Deze centraal gelegen woning in Goirke Noord biedt alles wat je nodig hebt. Vier ruime slaapkamers, een grote tuin van 200 m² en een energielabel A. De woning is voorzien van 25 zonnepanelen, een cv-ketel uit 2016 en een warmtepomp. De keuken en badkamer zijn in 2016 vernieuwd en voorzien van alle moderne gemakken. De strakke wand- en plafondafwerking geven het huis een moderne uitstraling. De tuin ligt op het zuidoosten en biedt volop zon voor allerlei activiteiten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 200

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 200

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg