Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN HARTJE LOVEN-BESTERD
Op zoek naar een modern en ruim opgezet appartement op loopafstand van het bruisende stadscentrum?  En ook nog met een eigen parkeerplaats en berging? Laat je dan verrassen door dit riante appartement in de levendige wijk Loven-Besterd. Met een royale woonkamer van bijna 40 m² met brede raampartijen, half-open keuken, twee ruime slaapkamers, bijkeuken en inpandige loggia biedt deze woning alles wat je zoekt en meer.  Het appartement ligt in een L-vormig complex op de kruising van de drukke Besterdring en de rustige Lange Nieuwstraat. Het appartement zelf ligt in het rustige gedeelte; aan de Lange Nieuwstraat!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Riante woonkamer van ca. 38 m²: Perfect om in alle rust te ontspannen.
- Twee slaapkamers: Ruimte en comfort voor een goede nachtrust.
- Half-open keuken met inbouwapparatuur: Alle gemakken binnen handbereik.
- Grote badkamer: Ruimte voor een douche en vaste wastafel, nog geheel naar eigen smaak in te richten.
- Eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeerkelder: Altijd een plek voor je auto en extra opslagruimte.
- Uitstekend geïsoleerd (energielabel A): Energiebesparend en milieuvriendelijk.
- Mooie ligging aan een rustige straat: Winkels en stadscentrum op loopafstand. 

GRENZELOOS GENIETEN IN JE NIEUWE THUIS
Stel je voor, je stapt je nieuwe appartement binnen en voelt onmiddellijk de rust en ruimte om je heen. De riante woonkamer van bijna 40 m² is het hart van de woning. Hier kun je moeiteloos een gezellige zithoek en een ruime eethoek creëren, perfect voor zowel rustige avonden als gezellige etentjes met vrienden. Dankzij de grote ramen valt er een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen, wat de ruimte nog groter en gezelliger doet lijken.

Vanuit de woonkamer loop je zo door naar de half-open keuken. De keukeninrichting is netjes doch eenvoudig uitgevoerd maar wel voorzien met diverse inbouwapparatuur, te weten een gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast.

De twee slaapkamers bieden volop mogelijkheden. Of je nu kiest voor een gezellige logeerkamer of een inspirerende werkkamer, de mogelijkheden zijn divers. En wat dacht je van de grote badkamer? Deze is eenvoudig van opzet maar nog geheel naar eigen smaak in te richten, zodat je hier jouw persoonlijke spa kunt creëren.

LOGGIA, BIJKEUKEN EN MEER
Maar dat is nog niet alles. Dit appartement beschikt ook over een sfeervolle, inpandige loggia met een schuifraam, waar je in alle seizoenen kunt genieten van een kopje koffie en een goed boek. Daarnaast is er een handige bijkeuken voor extra opslag (hier is ook de HR-combiketel en WTW-unit opgesteld) en een ruime halpartij met een toiletruimte. Het hoogwaardig afgewerkte appartementencomplex zorgt voor een luxe uitstraling en een comfortabel woonklimaat.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN
Dit appartement in de wijk Loven-Besterd is ideaal gelegen aan een rustige straat, op loopafstand van talloze winkels en het bruisende stadscentrum. De woning biedt een riante woonkamer van bijna 40 m², perfect voor ontspanning en gezelligheid. De half-open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Twee slaapkamers bieden voldoende ruimte en comfort, terwijl de grote badkamer nog geheel naar eigen smaak ingericht kan worden. Met een eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeerkelder en uitstekende isolatie (energielabel A), ben je verzekerd van optimaal wooncomfort.

PRIKKEL AL JE ZINTUIGEN
Ontdek vandaag nog de charme van dit prachtige appartement in Loven-Besterd! Voel de ruimte om je heen in de riante woonkamer, ruik de geur van vers bereide maaltijden in de keuken en geniet van het zicht op de straat vanuit je sfeervolle loggia. Hoor de geruststellende stilte dankzij de uitstekende isolatie en ervaar het comfort van je eigen parkeerplaats en berging. Wacht niet langer en plan direct je bezichtiging!

DOE NU EEN BIEDING!
Wil je dit appartement niet mislopen? Bezoek onze website, plan een bezichtiging en maak jouw woondroom werkelijkheid!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 341

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 341

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg