Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is zo'n geweldige woning die zoveel te bieden heeft dat het eigenlijk met geen pen te beschrijven is. Dit halfvrijstaand woonhuis, met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 206m², is compleet gerenoveerd, uitgebouwd, gemoderniseerd en zó goed verduurzaamd dat het energielabel A++ heeft gekregen. Aan de achterzijde ligt een heerlijke-, 50 meter diepe achtertuin met een uniek-, multifunctioneel en zeer riant bijgebouw.

Indeling:

Begane grond: Entree in ontvangsthal met meterkast en toiletruimte uitgerust met wandcloset en fonteintje. De aan de voorzijde gesitueerde open keuken in wandopstelling met schiereiland en losse kastenwand is voorzien van een inductiekookplaat, afzuiging, kokend-water kraan, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. Aangrenzend bevindt zich de bijkeuken met de aansluiting voor wasapparatuur. Deze ruimte is tevens multifunctioneel te gebruiken en kan dienen als thuiskantoor. Aan de achterkant van de woning is royale woonkamer (ca. 50 m2) met vloerverwarming als hoofdverwarming (en koeling) gesitueerd met dubbel openslaande deuren naar de tuin.

Tuin en bijgebouw: De achtertuin is een serene plek, volledig vrij gelegen met een gezellige, betegelde binnenplaats en een diepte van ongeveer 50 meter. Het gazon, omringd door fruitbomen, leidt naar een vijver en een plantenkas, perfect voor de tuinliefhebber. De garage, heeft een eikenhouten constructie, een geïsoleerde wand en een bergzolder. Het is uitgerust met dubbel openslaande deuren, een toilet en de mogelijkheid om een badkamer te maken. Aangrenzend aan de garage bevindt zich een multifunctionele serre, ideaal als mantelzorgwoning of werkruimte aan huis.

1e verdieping: Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers, de inloopkast en de badkamer. De royale ouderslaapkamer van ca. 30 m2 aan de achterzijde geniet veel lichtinval vanwege de raampartij over de gehele breedte. Door de grootte van de inloopkast, kan deze ook dienen als 4e slaapkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een dubbele wastafel in meubel, wandcloset en inloopdouche.

Zolder (2e verdieping): De zolderverdieping van deze woning biedt een ruime en lichte vierde slaapkamer, ideaal voor gebruik als extra slaap- of werkkamer. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping de technische ruimte, met de WTW-unit, die automatisch het binnenklimaat balanceert, en een warmtepomp.

Bijzonderheden: • Uniek wonen op loopafstand van het centrum van Valkenswaard, de gezellige Statie en het Frans van Bestpark • Het huis is origineel in 1959 gebouwd maar rond 2020 volledig uitgebouwd, opgebouwd, verduurzaamd, gerenoveerd en gemoderniseerd • Energielabel A++ ! Voorzien van vloer-, dak- en gevelisolatie. Daarnaast Triple en HR beglazing, een warmtepomp (ook voor koeling!), balansventilatie en 33 zonnepanelen • Gedeelde inrit (achterom, recht van overpad) met buurwoning op nummer 105 • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels het snelfietspad, HOV busvervoer en de nieuwe N69 • Op loopafstand van basisschool en supermarkt

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 206
Inhoud woonhuis 700

Overige

Perceel oppervlakte 752

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 206
Inhoud woonhuis 700

Overige

Perceel oppervlakte 752

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars