Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In plan Pioniers gelegen twee-onder-een-kap woning met inpandige berging en parkeerplaats. Duurzaam en energieneutraal (energielabel A++, nul-op-de-meter!) maar ook instapklaar, met een uitstekend afwerkingsniveau en een heel leuke tuin op het zuiden met overkapping.

Indeling. Begane grond: Entree naar de hal en de inpandige berging. Hal met meterkast (uitgebreide groepenkast, aardlekschakelaars, slimme meters, krachtgroep en een groep voor zonnepanelen) en toegang tot de keuken. De aan de voorzijde gelegen open keuken is modern ingericht en voorzien van een heus kookeiland! De apparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, Quooker en een oven. Open verbinding tussen keuken en woonkamer. Aan de achterzijde gelegen woonkamer met houten vloer (met vloerverwarming), stucwerk en openslaande tuindeuren. Portaal met trap naar de 1e verdieping en tuindeur. Modern afgewerkt toilet met wandcloset en een fonteintje. Heerlijk op het zonnige zuiden gelegen verzorgd aangelegde- en privacy biedende achtertuin met terras, 2e terras met overkapping, berging, gazon en achterom.

1e verdieping: Overloop naar 3 slaapkamers en de badkamer. Modern afgewerkte badkamer met grote inloopdouche (met rainshower), luxe badmeubel met dubbele waskom, wandcloset en vloerverwarming.

2e verdieping (zolder): Middels vaste trap te bereiken open zolderkamer met laminaatvloer. Hier bevinden zich de technische voorzieningen zoals de omvormer voor de zonnepanelen, de zonneboiler, de WTW-unit en de aansluiting voor de wasapparatuur. De zolder is ook te gebruiken als grote bergruimte maar vanwege de ramen ook geschikt als speelkamer, werkkamer of als extra slaap-/logeerkamer.

Bijzonderheden: • Energielabel A++. Uitstekend geïsoleerd, nul-op-de-meter, balansventilatie en 31 zonnepanelen • Staalbouwwoning met kunststof kozijnen v.v. HR+++ beglazing • Gelegen aan kindvriendelijk, kleinschalig woonhofje op loopafstand van basisschool, natuur en het gezellige dorpscentrum • De nieuwe grenscorridor N69 brengt je binnen 15 minuten naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars