Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Als je binnenkomt voel je meteen: voor dit huis is altijd goed gezorgd. Deze solide basis met deels vernieuwde kunststof kozijnen heeft een "lel" van een achtertuin met volop vrijheid en privacy. Het huis heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en ruimte voor een vierde slaapkamer op zolder die middels een vaste trap bereikbaar is.

Indeling

Begane grond

Entree; hal met meterkast, en toiletruimte. Onder de trapopgang bevindt zich een enkele treden verdiepte kelderkast. Vanuit de hal toegang tot de keuken en de woonkamer. Woonkamer met veel daglicht en zicht op de prachtige tuin. Ook vanuit de woonkamer is de ruime keuken bereikbaar met plaats voor een eettafel. De inrichting is gedateerd maar de ruimte biedt veel mogelijkheden voor het realiseren van een nieuwe keuken. Handig is de aangrenzende bijkeuken die toegang verleent tot de tuin.

Eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers, een inbouwkast en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, eventueel zijn er mogelijkheden om ter plaatse van de inbouwkast een toiletruimte te realiseren.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare verdieping met alle ruimte voor het creëren van een vierde slaapkamer.

Tuin

De tuin biedt een zee van ruimte en geniet bovendien heel veel privacy. Met deze diepte is de ligging op het noorden ideaal; je kunt de zon altijd opzoeken en behoudt de schaduw tegen de achtergevel. Tegen de bijkeuken bevindt zich een bergruimte, achterin de tuin bevindt zich een overdekt terras met tweede berging. De tuin is achterom bereikbaar via het achterpad.

Bijzonderheden

- Weergegeven woonoppervlakte is incl. de woonruimte op de tweede verdieping. Conform de branche brede meetinstructie is de gebruiksoppervlakte wonen 89 m², de tweede verdieping betreft overige inpandige ruimte vanwege de grootte van het dakraam. - Degelijk gebouwde blok van vier met betonnen vloeren. - Om de hoek ligt Kinderboerderij De Kleine Meer. Frans van Bestpark, Statie en centrum eveneens op loopafstand. - Achtertuin met ruime achterom en veel diepte; ook als je uitbouwt hou je een grote tuin. - Dakpannen vernieuwd en dakisolatie aangebracht in ca. 1995

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 245

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 381

Overige

Perceel oppervlakte 245

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars