Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klaar voor de toekomst?! In deze geschakelde bungalow is het comfortabel en gelijkvloers wonen met een unieke living van ca. 57m², 2 slaapkamers, een garage maar ook nog steeds een eigen tuin. Deze levensloopbestendige bungalow heeft een fijne ligging aan de rand van de wijk Deelshurkse Akkers, op loopafstand van het centrum en natuurgebied de Malpie.

Indeling:

Woongedeelte: Voortuin met eigen-, brede oprit naar de entree. Hal, betegeld toilet (met fontein) en toegang tot de unieke living van plm. 57m². Door het verhoogde plafond, waarbij rondom ramen op hoogte zijn geplaatst, valt een heerlijk natuurlijk daglicht de kamer binnen en wordt de ruimtebeleving versterkt. De kamer is afgewerkt met een eikenhouten vloer en beschikt over een schuifpui naar de tuin. Aan de voorzijde gelegen halfopen keuken met eenvoudige inrichting in hoekopstelling voorzien van vaatwasser, gaskookplaat (beide recent vernieuwd), koelkast, afzuigkap en combi-oven. Vanuit de keuken heb je een leuk uitzicht over het veld aan de voorzijde van de woning.

Slaapvleugel: Corridor naar alle overige vertrekken waaronder de inpandige garage, de bijkeuken annex wasruimte, de badkamer en de beide slaapkamers. De inpandige toegankelijke garage heeft een kantel- en loopdeur naar de oprit. De bijkeuken is echt zo'n praktische ruimte die je vaak mist in een woning, hier bevindt zich ook de aansluiting de wasapparatuur. De eerste slaapkamer meet 3.52 x 2.66m en heeft ook een deur naar de tuin. Geheel betegelde badkamer met ligbad, dubbele wastafel met badmeubel, 2e toilet en separaat douchegedeelte. Tenslotte slaapkamer 2, de ouderslaapkamer met de mooie afmeting van 5.29 x 3.99m, ook deze ruimte heeft een deur naar de tuin.

Tuin: Op het zonnige zuidwesten, geheel vrij gelegen royale achtertuin (geen achterburen!) met groot terras (v.v. zonneluifel), diverse plantenborders en een extra houten berging aan de achterzijde.

Bijzonderheden:

• Volledig isolatiepakket en voorzien van dubbel glas. De woning is daarbij altijd zeer goed onderhouden en in 2024 nog voorzien van nieuw buitenschilderwerk. De dakbedekking van het platte dak is in 2023 nog vernieuwd • Uitstekende ligging aan mooie straat in de gewilde en rustige wijk Deelshurkse Akkers, op loopafstand van het centrum en natuurgebied De Malpie • Het betreft een ideale woning voor mensen die graag gelijkvloers willen wonen maar die extra ruimte en een eigen tuin nog als een “must” beschouwen • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels de nieuwe N69

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 635

Overige

Perceel oppervlakte 335

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 635

Overige

Perceel oppervlakte 335

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars