Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelijkvloers wonen aan de rand van de wijk "Deelshurkse Akkers" in deze bungalow met onder meer twee slaapkamers en inpandig bereikbare garage. De optimale indeling, grote living en vrije ligging aan de voor- en achterzijde staan garant voor vele jaren levensloopbestendig woongenot op een gewilde locatie in Valkenswaard dichtbij centrum en op loopafstand van natuurgebied de Malpie.

Indeling

Woonkamer en keuken

De voortuin met brede oprit leidt naar de entree. Hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer (58 m²!) met open keuken. Direct bij binnenkomst valt het deels verhoogde dak op wat de ruimtebeleving versterkt en bovendien zorgt voor extra lichtinval. Aan de achterzijde bevindt zich een schuifpui naar de tuin. De open keuken aan de voorzijde geeft een leuk zicht over de straat met groen parkje.

Slaapgedeelte en garage

Vanuit de woonkamer toegang tot een gang met een grote schuifkastenwand. Grenzend aan deze gang bevinden zich een grote bijkeuken/berging, twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer (ca. 21 m²) heeft een loopdeur naar de tuin. De luxe badkamer is vernieuwd in 2016 en uitgerust met een dubbele wastafel, inloopdouche en hangcloset. Vanuit de gang eveneens toegang tot de garage met elektrisch, op afstandbedienbare roldeur.

Tuin

De meer dan 13 meter diepe achtertuin ligt op het zuidwesten en is keurig aangelegd, achterin de tuin bevindt zich een ruime berging en een tweede terras. De tuin waarborgt complete privacy omdat er geen bebouwing is aan de achterzijde en de aangrenzende woningen eveneens bungalows betreffen.

Bijzonderheden

• Grote, tuingerichte woonkamer met schuifpui • Keuken met in 2024 vernieuwde inductiekookplaat • Woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming • Badkamer vernieuwd in 2016 • Voorzien van vloer-, dak en muurisolatie alsmede HR+ beglazing. Energielabel B

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 575

Overige

Perceel oppervlakte 336

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 575

Overige

Perceel oppervlakte 336

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars