Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Je vindt ze niet zo vaak meer.... betaalbare en ruime gezinswoningen op een kindvriendelijke locatie. Deze aan mooie- en groene laan gelegen tussenwoning heeft 3 slaapkamers, een fijne tuin op het zuiden en is aan de achterzijde ook nog eens over de volledige breedte uitgebouwd!

Indeling: Begane grond: Voortuin naar entree. Hal met meterkast, betegeld toilet met fontein en de trapopgang. Toegang tot de sfeervolle- en L-vormige woonkamer met uitbouw aan de achterzijde (eetkamer en keuken). De keuken heeft een nette inrichting (uit 2008) in dubbele wandopstelling met gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De onderhoudsarme achtertuin is op het zuiden gelegen en achter op het perceel staat de berging met overdekte achterom.

1e verdieping: Overloop naar 2 slaapkamers, de badkamer en een separaat aan de overloop gelegen toilet waar zich ook de aansluiting voor de wasmachine bevindt. De geheel betegelde- maar wat gedateerde badkamer is ingericht met een ligbad, een douche en een wastafel.

Zolder: Middels vaste trap te bereiken voorzolder met aan beide kanten bergruimte, waarin opgesteld de c.v.-combiketel (lease). Voorts de ruime 3e slaapkamer met dakkapel en vaste kastruimte.

Bijzonderheden: • Rustige ligging in de kindvriendelijke wijk Kerkakkers en op slechts 5 a 10 minuten loopafstand van het vernieuwde dorpscentrum van Valkenswaard • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels het snelfietspad, HOV busvervoer en de nieuwe N69 • Om de hoek ligt een heel leuk speelterrein voor de kinderen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 166

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 166

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars