Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Op zoek naar een ideaal appartement in Eindhoven? Dit appartement, gelegen in de wijk Vaartbroek, biedt je een gunstige locatie, praktische indeling en uitstekende voorzieningen. Perfect voor starters, alleenstaanden of wellicht 2 personen op de woningmarkt die op zoek zijn naar een betaalbare en comfortabele woonruimte. Met dichtbij gelegen winkels, scholen, snelle toegang tot snelwegen en het stadscentrum, is dit een kans die je niet wilt missen. Ontdek de mogelijkheden en maak snel een afspraak.

Hoogtepunten van de Woning:

Toplocatie: Gelegen in de wijk Vaartbroek (Woensel-Noord), nabij Winkelcentrum Vaartbroek en WoensXL, diverse scholen, snelwegen en het stadscentrum van Eindhoven.
Uitstekende parkeergelegenheid: Ruim beschikbaar op het terrein van het appartementencomplex.
Eigen fietsenberging: Handige berging op de begane grond voor je fiets en andere spullen.
Praktische indeling: Gang met toegang tot slaapkamer, badkamer en woonkamer. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.
Privacy: Gelegen op de eerste verdieping aan het einde van de galerij, zonder voorbijgangers voor je raam en voordeur.
Beveiligd: Het complex is beveiligd door middel van een druppel en is enkel toegankelijk voor de bewoners zelf

Beschrijving:

Dit appartement in Vaartbroek, Eindhoven, biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een gunstig gelegen en goed ingedeelde woonruimte. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping aan het einde van de galerij en heeft dus minder directe buren wat zorgt voor extra privacy en rust. Het appartement is een hoekwoning waardoor deze voorzien is van een extra raampje in de keuken voor meer lichtinval.

Bij binnenkomst kom je in een lichte gang die toegang biedt tot alle belangrijke vertrekken. Aan de linkerzijde bevindt zich de slaapkamer met voldoende ruimte voor een comfortabel bed en extra kastruimte. Links van de gang vind je de badkamer, deels betegeld en uitgerust met een douchecabine, wastafel, toilet en een aansluiting voor een wasmachine.

De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zithoek, eettafel en werkruimte. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangenaam uitzicht, terwijl je dankzij de ligging aan het einde van de galerij geen last hebt van voorbijgangers.

De keuken, die onderdeel uitmaakt van de woonkamer, is efficiënt ingericht en voorzien van de nodige apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden.

Op de begane grond van het complex beschik je over een eigen fietsenberging, ideaal voor het opbergen van je fiets en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je appartement netjes en opgeruimd blijft.

Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek waarom dit appartement de perfecte start van jouw woonavontuur is. Ga naar onze website en neem de eerste stap richting jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 155

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 155

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij