Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom in de serene en kindvriendelijke wijk Jagershoef, in het bruisende stadsdeel Woensel! Deze prachtige eengezinswoning is perfect voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens en iedereen die verlangt naar rust en ruimte. Geniet van een riante woonkamer, een zonnige tuin op het zuiden, en een kindvriendelijke omgeving met volop groen en speelgelegenheden. Bovendien zit je hier op een steenworp afstand van alle nodige voorzieningen. Klaar om jouw nieuwe thuis te ontdekken?

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN

- Groenstrook en Speeltuin: Schuin tegenover de woning vind je een mooie groenstrook met een voetbalveldje en speeltuin waar de kinderen eindeloos kunnen ravotten.
- Henri Dunantpark: Slechts een minuutje verderop bevindt zich het Henri Dunantpark, ideaal voor een heerlijke wandeling of een bezoek aan het grote speelpark de Splinter voor nog meer speelplezier.
- Winkelcentrum en Voorzieningen in de Buurt: Binnen enkele minuten fietsen bereik je winkelcentrum WoensXL en de winkels aan het Nederlandplein. Scholen en sportvoorzieningen zijn eveneens binnen handbereik.
- Uitgebreide Woning: Deze woning biedt een royale woonkamer, een keuken in L-opstelling, twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, plus een zolderverdieping met voorzolder (inclusief CV en wasmachineaansluitingen) en een fijne zolderkamer.
- Duurzaamheid en Comfort: De woning heeft een energielabel C en is voorzien van een Remeha CV-ketel uit 2017. Bovendien is de woning op korte termijn beschikbaar, dus je kunt snel verhuizen!

UITGEBREIDE CREATIEVE BESCHRIJVING

RUIME EN LICHTE WOONKAMER

Stap binnen en voel je direct thuis in de ruime, lichte woonkamer die royaal is uitgebouwd. De grote ramen laten het zonlicht overvloedig binnenstromen, waardoor de ruimte altijd gezellig en uitnodigend aanvoelt. Hier kan je met gemak een gezellige zithoek en een grote eettafel plaatsen, perfect voor familieavonden of feesten met vrienden.

MODERNE KEUKEN IN L-OPSTELLING

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken in L-opstelling. Uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur en voldoende opbergruimte, is deze keuken een droom voor elke kookliefhebber. Terwijl je een heerlijk diner bereidt, heb je een prachtig uitzicht op de fraai aangelegde tuin.

TUIN OP HET ZUIDEN

Op zoek naar een plek om te ontspannen? De tuin op het zuiden is een waar paradijs. Geniet van lange zomermiddagen in de zon, organiseer gezellige barbecues of laat de kinderen spelen op het gazon. De tuin biedt de perfecte combinatie van privacy en ruimte.

TWEE SLAAPKAMERS OP DE EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers. De master bedroom is ruim opgezet en voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en heeft toegang tot het zonnige balkon. De andere slaapkamer is ideaal als kinderkamer, logeerkamer of thuiskantoor.

LUXUEUZE BADKAMER

De badkamer op deze verdieping is een oase van rust en luxe. Hier vind je een ligbad om na een lange dag in te ontspannen, een aparte douche en een stijlvol wastafelmeubel. Voor extra gemak is er een separaat toilet aanwezig met handenwasgelegenheid.

ZOLDERVERDIEPING MET VEEL MOGELIJKHEDEN

De zolderverdieping biedt nog meer ruimte en mogelijkheden. Op de voorzolder vind je de CV-installatie en aansluitingen voor wasapparatuur. De zolderkamer kan dienen als extra slaapkamer, hobbyruimte of werkplek. Laat je creativiteit de vrije loop!

IDEALE LIGGING

Deze woning heeft een ideale ligging. Schuin tegenover de woning vind je een groenstrook met een voetbalveldje en speeltuin, perfect voor de kinderen. Op slechts een minuut afstand ligt het Henri Dunantpark, waar je heerlijk kunt wandelen of de kinderen kunt laten spelen in het grote speelpark de Splinter. Bovendien ben je binnen enkele minuten fietsen bij winkelcentrum WoenselXL, de winkels aan het Nederlandplein, scholen en sportvoorzieningen. En als kers op de taart zijn de directe uitvalswegen snel en gemakkelijk bereikbaar.

ENERGIELABEL EN BESCHIKBAARHEID

De woning heeft energielabel C en is voorzien van een Remeha CV-ketel uit 2017. Bovendien is de woning op korte termijn beschikbaar, waardoor je snel je intrek kunt nemen en kunt beginnen met genieten van je nieuwe thuis!

HIGHLIGHTS HERHAALD IN 100 WOORDEN

Deze woning in Jagershoef biedt alles wat je zoekt! Schuin tegenover ligt een groenstrook met een voetbalveldje en speeltuin voor de kinderen. Henri Dunantpark en speelpark de Splinter bevinden zich op een minuut afstand. Binnen enkele minuten fietsen bereik je winkelcentrum WoenselXL, het Nederlandplein, scholen en sportvoorzieningen. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een moderne keuken in L-opstelling, twee slaapkamers, een luxe badkamer, een zolderverdieping met veel mogelijkheden en een tuin op het zuiden. Energielabel C, een Remeha CV-ketel uit 2017 en snel beschikbaar. Klaar om je ideale thuis te ontdekken?

GROENSTROOK EN SPEELTUIN

Schuin tegenover de woning ligt een prachtige groenstrook met een voetbalveldje en een speeltuin. Hier kunnen de kinderen veilig en onbezorgd spelen terwijl jij geniet van het uitzicht. De groenstrook biedt ook een heerlijke plek om even te ontspannen en een frisse neus te halen.

HENRI DUNANTPARK

Slechts een minuutje wandelen vanaf je voordeur vind je het Henri Dunantpark. Dit park is perfect voor een rustige wandeling, een picknick of om lekker buiten te zijn. Voor de kinderen is er speelpark de Splinter, een groot speelparadijs waar ze zich urenlang kunnen vermaken.
WINKELCENTRUM EN VOORZIENINGEN IN DE BUURT

Binnen enkele minuten fietsen bereik je winkelcentrum WoensXL en de winkels aan het Nederlandplein. Hier kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen, modewinkels, en gezellige horeca. Ook scholen en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden, wat het leven hier extra comfortabel maakt.

UITGEBREIDE WONING

Deze woning biedt alles wat je nodig hebt. De royale, uitgebouwde woonkamer is perfect voor gezellige familieavonden. De moderne keuken in L-opstelling is van alle gemakken voorzien. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en een luxe badkamer. Op de zolderverdieping is nog een extra kamer en ruimte voor de wasapparatuur.

ENERGIEZUINIGE EN COMFORTABELE WONING

Met energielabel C en een Remeha CV-ketel uit 2017 ben je verzekerd van een energiezuinige woning. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een comfortabel en duurzaam leefklimaat. Bovendien is de woning op korte termijn beschikbaar, zodat je snel kunt verhuizen en beginnen met genieten.

IDEALE LIGGING NABIJ UITVALSWEGEN

De woning ligt ideaal met directe uitvalswegen in de buurt. Dit maakt het gemakkelijk om snel de stad in of uit te komen. Of je nu naar je werk gaat, vrienden bezoekt of een dagje eropuit wilt, de bereikbaarheid is uitstekend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 137

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 137

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij