Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op loopafstand van voorzieningen, in het gewilde complex 'Residentie Molenveste' ligt dit instapklare 3-kamer appartement. Met o.a. een royale woonkamer welke toegang biedt tot een prachtig dakterras, 2 slaapkamers, half open keuken en een fijn balkon, alsmede een eigen parkeerplaats en berging in de kelder. Ideaal gelegen in het centrum van Best!

Begane grond: Overdekte entree met brievenbussen, belplateau en videofooninstallatie voor beeld- en geluidcontact, alsmede een elektrische deuropener. Keurig afgewerkte centrale hal, met o.a. vloerbedekking, spuitwerk wanden, brievenbussen en toegang tot de lift en het trappenhuis.

Indeling appartement: Vanuit de portiek bereikt u direct het appartement. Via de entree komt u de royale hal binnen met garderobe. De hal is voorzien van vloerbedekking (doorgelegd in slaapkamers). Vanuit de hal bevindt zich links van u de moderne badkamer welke volledig is betegeld. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, designradiator en wastafel met wastafelmeubel. Slaapkamer I heeft een afmeting van circa 17 m² en biedt d.m.v. een schuifpui toegang tot het dakterras. De schuifpui is voorzien van een hor en screens. Slaapkamer II is circa 9 m². Deze kamer wordt momenteel gebruikt als inloopkast. Moderne, volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Was/cv-ruimte met cv-ketel, unit t.b.v. mechanische ventilatie en wasmachine aansluiting. Aan het einde van de hal, komt u de leefruimte binnen. De leefruimte bestaat uit een ruime woonkamer alsmede een half open keuken. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en biedt ook d.m.v. een schuifpui toegang tot het ruime, betegelde dakterras. Hier zijn screens alsmede een rolluik aanwezig. Er is tevens een tweede balkon te bereiken. Het balkon is overdekt en heeft kunstgras. De half open keuken, met hoekopgestelde keukeninrichting is voorzien van de volgende apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron/oven. De keuken is voorzien van veel opbergruimte.

Isolatie: Dak- en gevelisolatie, alsmede compleet HR-isolerende beglazing in de buitenkozijnen, -ramen en –deuren (m.u.v. voordeur) met diverse ventilatieroosters in ramen.

Bijzonderheden: -Uitzonderlijk groot dakterras. -Alle ruimten zijn rolstoeltoegankelijk. -Berging en eigen parkeerplaats in de afsluitbare kelder, van waaruit de appartementen per lift bereikbaar zijn. -Aan de bewoners van het appartement kan in principe elke gewenste vorm van zorg door de SVVE worden aangeboden. -Er is een mogelijkheid voor alarminstallatie t.b.v. de zorgcentrale. -Naast (verpleegkundige) zorg kan ook op facilitair gebied een breed scala aan diensten worden aangeboden (b.v. maaltijdvoorziening, huishoudelijke hulp, wasserette enz.). -Er is gebruik mogelijk van een ontmoetingsruimte voor recepties, vergaderingen enz. -Zeer fraaie locatie in het centrum van Best, gelegen op loopafstand van het NS-station, winkels, postkantoor, gemeentehuis, bibliotheek en banken.

Algemene informatie: - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoeksplicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 353

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 353

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems