Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het centrum van Best ligt deze royale twee-onder-één kap woning met o.a. 4 slaapkamers, woonkeuken, woonkamer, bergzolder én garage. Het huis is gelegen op een perceel van 262 m² en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen én 12 zonnepanelen. De ligging is zeer centraal, met het centrum met alle voorzieningen op loopafstand.

Begane grond: Binnenkomst in de hal. Deze geeft toegang tot meterkast, trap naar verdieping en keuken. Woonkeuken aan de achterzijde van de woning van ca. 13 m² met inrichting voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Er is tevens een praktische provisiekast. Vanuit de keuken toegang tot de ruime kelder van ca 7,5 m². Woonkamer van ca. 27 m² met twee inbouwkasten. Vanuit de keuken toegang tot achterportaal. Van hieruit bereik je de achtertuin, alsmede de toiletruimte en bijkeuken/berging. Deels betegelde toiletruimte met toilet. Bijkeuken/berging met aansluiting voor wasmachine, omvormer voor zonnepanelen, inbouwkast, verwarming en door middel van een loopdeur toegang tot achtertuin. Wasruimte met spoelbak.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 4 slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde en is bijna 11 m². Slaapkamer 2 ligt eveneens aan de voorzijde en is ca. 11 m². Slaapkamer 3 ligt aan de achterzijde en is tevens bijna 11 m². Slaapkamer 4 is tevens aan de achterzijde gelegen en is ca. 8 m². Alle slaapkamers met inbouwkast en laminaatvloer. Volledig betegelde badkamer met douche, wastafel, toilet, radiator en mechanische ventilatie.

2e Verdieping: Via vlizotrap bereikbare royale bergzolder met opstelling c.v.-ketel (2018).

Tuin: Voor- zij- en achtertuin, aangelegd met plantenborders, gazon en betegeling.

Garage: De garage is aan de achterzijde gelegen, voorzien van stalen kanteldeur, loopdeur, elektra, water en bergzolder. Toegang tot de garage is geregeld via een erfdienstbaarheid.

Bijzonderheden: -Nagenoeg alle leefruimtes en slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer. -De hoofdbouw is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. De aanbouw aan achterzijde heeft houten kozijnen. -12 Zonnepanelen. -De ramen op de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 737

Overige

Perceel oppervlakte 262

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 737

Overige

Perceel oppervlakte 262

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems