Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op unieke locatie aan de rand van de wijk Heuveleind ligt deze subliem afgewerkte en royale vrijstaande villa met maar liefst 293 m² woonoppervlakte. Het huis is in 2007 gebouwd en ligt op een fraai perceel van 760 m². De achterzijde grenst aan het Wilhelminakanaal waardoor privacy gewaarborgd is. Met o.a. een sfeervolle leefruimte, werkkamer, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, moderne keuken en prachtig aangelegde achtertuin is dit perfect onderhouden geheel met recht een plaatje te noemen. Maak een afspraak voor bezichtiging en laat je overtuigen door alles wat dit huis te bieden heeft!

Begane grond: Entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de ruime hal met vide. Deze is voorzien van een tegelvloer en geeft toegang tot garderobekast, trapopgang naar verdieping, meterkast en toilet. Compleet betegelde toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. Via dubbele deuren toegang tot de leefruimte, bestaande uit keuken en woonkamer. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning, heeft een tegelvloer en door de grote ramen is er veel natuurlijke lichtinval. De luxe inrichting bestaat uit een kookeiland met granieten aanrechtblad, volop bergruimte en de volgende inbouwapparatuur: spoelbak, Quooker, gemengde kookplaat (gas/inductie) en afzuigschouw. Daarnaast is er een kastenwand voorzien van oven met stoomfunctie, combimagnetron-/oven, vaatwasser en koelkast. Nagenoeg alle apparatuur is van Miele. Vanuit de keuken kom je in de praktische bijkeuken. Deze is tevens voorzien van tegelvloer en de achterdeur geeft toegang tot de oprit aan de rechterzijde van de woning. In de bijkeuken is de aansluiting voor wasapparatuur aanwezig. Royale woonkamer van maar liefst bijna 75 m² met schitterende parketvloer, in visgraat met bies gelegd (deze vloer is doorgelegd in de kantoorruimte en in de slaapkamer). Deze heerlijke ruimte is ingedeeld met een eethoek aan de keukenzijde, alsmede een zithoek aan de tuinzijde. Een behaaglijke gashaard zorgt voor aangename warmte en gezelligheid op koude dagen. Nagenoeg de hele achterpui is van glas, waardoor ook hier weer veel lichtinval is. De schuifpuien geven toegang tot de achtertuin. Werkkamer/kantoorruimte van ca. 12 m² met op maat gemaakte kastenwand en bureau. Via de woonkamer kom je in het slaap-/badgedeelte, met slaapkamer, badkamer en fraaie walk-in closet. De slaapkamer ligt aan de tuinzijde en is tevens voorzien van een schuifpui en airconditioning. De badkamer is compleet betegeld en voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en wandtoilet.

Verdieping: Via trap met imposante vide bereik je de verdieping. Grote overloop met veel daglicht door de enorme dakkapel, voorzien van elektrisch bedienbare raambekleding. C.v.-ruimte met opstelling c.v.-ketel, unit mechanische ventilatie, waterontharder en via vlizotrap toegang tot bergzoldertje. Slaapkamer 2 van ca. 24 m². Slaapkamer 3 van ca. 17 m². Slaapkamer 4 van ca. 21 m². Alle slaapkamers liggen aan de achterzijde, hebben parketvloer, airconditioning en een schuifpui naar het dakterras. Royaal dakterras over de volle breedte van het huis, met veel privacy en zicht op de achtertuin met achtergelegen bomenrijke omgeving. Moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Separate toiletruimte met wandtoilet. Functionele bergruimte, met kastruimte. De slaapkamers, overloop en berging zijn allen voorzien van een parketvloer.

Perceel: Smaakvol ingerichte voortuin met o.a. parkeergelegenheid op eigen terrein aan beide zijden van het huis. Totaal kunnen er maar liefst 4 auto's staan. Aan de linkerzijde overdekt onder de carport. Via de linker-oprit kom je in de aangebouwde stenen berging, welke is afgewerkt met tegelvloer en inbouwkast. Een achterdeur geeft toegang tot de achtertuin. Hier bevindt zich tevens de omvormer voor de zonnepanelen en een separate groepenkast. De riante achtertuin is stijlvol aangelegd met o.a. betegeld terras, kunstgras, grote vijver en drainage welke is aangesloten op het riool. Onder de overstek aan de achterzijde, met elektrisch bedienbare zonneluifels en inbouwspots geniet je in de zomermaanden van deze magnifieke, uitermate veel privacy biedende tuin!

Bijzonderheden: - Volledig gestuct, met sierlijsten en inbouwspots. - Vloerverwarming in de hal, keuken, bijkeuken en badkamers. - Op afwerking is niet bezuinigd: er is gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen en alles is goed onderhouden. - Airconditioning op alle slaapkamers. - Alarminstallatie (aan te sluiten op meldkamer) en camerasysteem met 4 camera's, via app bedienbaar. - Maar liefst 24 zonnepanelen. - De slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van elektrische zonnescreens. - Volledig geïsoleerd, hardhouten kozijnen met HR++ belazing. - Er is eveneens een laadpaal aanwezig. - Energielabel A. - C.v.-ketel (Nefit, 2007) met separate boiler voor de warmwatervoorziening van de bovenverdieping.

Ligging: Het huis ligt aan de rand van de gewilde woonwijk Heuveleind, aan de achterzijde grenzend aan het Wilhelminakanaal. Voorzieningen als scholen, openbaar vervoer, winkels en het centrum van Best zijn op korte afstand gesitueerd. Daarnaast zijn de uitvalswegen rondom Eindhoven (A2, A50 en A58) snel te bereiken.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 293
Inhoud woonhuis 1346

Overige

Perceel oppervlakte 760
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 293
Inhoud woonhuis 1346

Overige

Perceel oppervlakte 760
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems