Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een ruime, goed gebouwde tweekapper met veel ruimte? Dan is dit wellicht jouw droomhuis! De woning heeft een fijne achtertuin met terrasoverkapping, 4 ruime slaapkamers, een moderne badkamer, een garage én carport. Daarnaast is de woning gelegen op een gewilde locatie nabij het centrum van Best.

Begane grond: Entree aan de zijkant van de woning. Royale hal met tegelvloer (met gedeeltelijk vloerverwarming. Doorgelegd in woonkamer en keuken) en hardhouten trap. Meterkast met 9 groepen, extra groep t.b.v. zonnepanelen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting. Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime woonkamer in L-vorm met haardkachel in schouw (Barbas) en een schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin. Woonkeuken met inrichting in hoekopstelling bestaan de uit een werkblad, 1,5 spoelbak, een 5-pits gaskookplaat, een vaatwasser (2016), oven, close-in-boiler (2017), koelkast en afzuigschouw. In de keuken is genoeg ruimte voor een eettafel. Praktische bijkeuken met deels betegelde wanden, alsmede aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en deur naar achtertuin. Via de bijkeuken is de garage bereikbaar, met uitstortgootsteen, houten openslaande deuren en loopdeur naar achtertuin.

1e Verdieping: Overloop met laminaatvloer (doorgelegd in de slaapkamers) en toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Grote badkamer, welke in 2011 is vernieuwd en voorzien van moderne betegeling, elektrische vloerverwarming, ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met thermostaatkraan en glazen wand, wandcloset en brede wastafel met twee kranen en lades. Het stucwerkplafond is voorzien van inbouwspotjes. Slaapkamer 1 van ca. 17 m² met dakkapel. Slaapkamer 2 van ca. 15 m² met dakkapel. Slaapkamer 3 van bijna 11 m².

2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare zolderetage, bestaande uit slaapkamer, overloop en C.V.-ruimte. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en bergruimte onder de kap. C.V.-ruimte met C.V.-ketel (Remeha Calenta, 2011). 4e Slaapkamer met Velux dakraam en laminaatvloer. Deze ruimte is ca. 12 m².

Tuin: Voortuin met diverse beplantingen en een inrit met carport, alsmede toegang naar de garage. De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en aangelegd met terrassen, gazon en plantenborders. Achter in de tuin staat een sfeervolle overkapping (geplaatst in 2015) met pizza-oven.

Bijzonderheden: - Ruime tweekapper met garage. - De woning is gebouwd in degelijke, traditionele bouwaard met gemetselde buiten- en binnen gevels, hardhouten kozijnen, complete isolatie in vloer, spouwen en kap, alsmede (nagenoeg overal) dubbele beglazing. - De woning is voorzien van maar liefst 19 zonnepanelen. - Energielabel A. - Aangesloten op het glasvezelnetwerk. - De woning is gesitueerd aan de rand van de wijk ‘De Leeuwerik’. Deze wijk is ontstaan in de jaren tachtig en ligt tussen het centrum en de sportparken in. Het nabijgelegen NS-station en scholen zijn op loopafstand gelegen. Daarnaast is de aansluiting op het snelwegennet rondom Eindhoven snel te bereiken.

Algemene informatie: - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 654

Overige

Perceel oppervlakte 273

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 654

Overige

Perceel oppervlakte 273

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems