Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een rustige locatie, in de woonwijk “Heuveleind” ligt deze nette eindwoning met een uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een achtertuin met berging en achterom. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving en zijn diverse voorzieningen zoals winkels en scholen op loopafstand gelegen.

Begane grond Overdekte entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een tegelvloer. Meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime living (11 meter diep) met houten parketvloer. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Het keukenblok is in een L-vorm opgesteld en voorzien van een dubbele spoelbak, een composiet aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, te weten: een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een combi-oven/magnetron. De losse koel-/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden. De uitgebouwde woonkamer beschikt over een praktische provisiekast, een airconditioning, een loopdeur naar de tuin alsmede een deur naar de trapopgang.

Eerste verdieping Overloop met laminaatvloer (doorgelegd in de slaapkamers), geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I is ca. 14 m². Slaapkamer II is ca. 9 m². Slaapkamer III is ca. 8 m². De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een kunststof ligbad met douchemogelijkheid, een wastafel in meubel, een badkamerkastje, een designradiator en een wandcloset.

Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. De grote open zolderkamer is voorzien van een rond raam in de zijgevel en een dakraam aan de achterzijde. Ook is er praktische opbergruimte aanwezig achter de knieschotten. De bergruimte is voorzien van de opstelling van de C.V.-ketel (Bosch, 2002), de omvormer van de zonnepanelen, de unit ten behoeve van de mechanische ventilatie. Ook hier is opbergruimte aanwezig achter de knieschotten.

Tuin Voortuin met diverse beplantingen. De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en is voorzien van een buitenkraantje, een terras, 2 plantenborders, een berging alsmede een poort ten behoeve van de achterom. De stenen berging is voorzien van elektra en een vlondervloer.

Bijzonderheden - Uitgebouwde eindwoning; - 4 slaapkamers; - 14 zonnepanelen aanwezig; jaar opbrengst van 5000 kWh, reeds voorbereid op thuisaccu; - airconditioning; - de woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk; - energielabel A; - ligging op zeer gewilde en kindvriendelijke locatie. - het winkelcentrum en basisschool zijn op loopafstand gelegen. Daarnaast is het voortgezet onderwijs en openbaar vervoer binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van Best met o.a. NS-station en gevarieerd winkelaanbod is vlakbij, alsmede de uitvalswegen rondom Eindhoven (A2, A50 en A58).

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 123

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 123

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems