Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een prachtige plek midden in het centrum van Geldrop en toch in alle rust vlak bij het groen van de kleine Dommel. Dit drie kamer appartement is gesitueerd in een in 2000 gerealiseerd complex met lift en goed isolatiepakket.

Indeling:

Begane grond: Algemene entree met bellentableau, videofooninstallatie en brievenbussen. Binnenkomst in nette, ruime hal met toegang tot de lift en de trapopgang. De corridor biedt toegang tot de bergruimte.

Appartement (tweede verdieping): Het appartement ligt aan een centrale binnengalerij op de eerste verdieping. Binnenkomst in hal met toiletruimte, twee slaapkamers, de badkamer en toegang tot de woonkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De half-betegelde toiletruimte is voorzien van een closet en fontein.

Toegang tot de ruim bemeten woonkamer, welke veel lichtinval geniet vanwege het grote raampartij aan de achterzijde en ligging op het zuiden. De woonkamer biedt toegang tot het overdekte balkon uitkijkend over de Wielstraat. De open keuken beschikt over een in 2017 vernieuwde inrichting welke voorzien is van een inductiekookplaat, koel- en vrieskast, RVS afzuigkap, combi- oven/magnetron, vaatwasser en spoelbak. Aangrenzend de bergruimte met Nefit HR combiketel (2016) en de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:

- Fijne ligging nabij de Kleine Dommel en om de hoek van het centrum van Geldrop met het gezellige horecaplein. - Geldrop beschikt over een eigen NS-station en is gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven en snelwegen. - Inclusief eigen bergruimte op de begane grond. - Maandelijkse bijdrage VvE: € 154,62 - Energielabel A - Toegankelijk voor ouderen en mindervalide. - Voor de verkoop alsmede hypotheekakte is een projectnotaris van toepassing. dit betekent dat de keuze van de notaris niet vrij is aan de koper maar reeds is vastgesteld door de verkoper.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 245

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 245

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars