Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN BIJ DEZE WONING. WENST U TOCH OPGENOMEN TE WORDEN OP DE RESERVELIJST STUUR ONS DAN EEN MAIL.

Welkom bij Kortendonk 16, Breda.

Deze aantrekkelijke, ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein is gelegen in de gewilde, kindvriendelijke woonwijk 'Gageldonk'. De woning met energielabel C, 3 slaapkamers (4 mogelijk!), modern sanitair en tuingerichte living met woonkeuken is gelegen aan een autoluwe woonstraat met enkel bestemmingsverkeer en aan de achterzijde grenzend aan een prachtig grasveld waardoor optimaal van alle rust en privacy kan worden genoten. Scholen, winkelcentrum, openbaar vervoer, evenals een ruim aanbod aan sociale voorzieningen, zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar. De verbinding ten opzichte van het centrum, station Breda, station Breda-Prinsenbeek en de diverse uitvalswegen is uitstekend.

Bouwjaar ca. 1980 Woonoppervlakte ca. 131m² Perceeloppervlakte 174m² Inhoud ca. 550m³

BOUWKWALITEIT De woning is degelijk gebouwd en keurig onderhouden door de huidige eigenaren. De houten buitenkozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing en in 2021/2022 zijn alle draaiende raamdelen van deze kozijnen aan de voor- en achterzijde op de 1e en 2e etage evenals de tuindeur op de begane grond geheel vervangen. Het schilderwerk is eveneens uitgevoerd in 2021. De woning is daarnaast voorzien van energielabel C en de verdiepingsvloeren zijn van beton waardoor er een goede geluidsisolatie is tussen de verdiepingen. De woning wordt geventileerd door middel van een mechanische ventilatie. Tot slot wordt de verwarming en het warme water voorzien via de HR-combiketel (merk: Vaillant, jaar 2021, in eigendom).

LIGGING EN OMGEVING De woning ligt in de rustige woonwijk Gageldonk (Haagse Beemden) en op korte loopafstand van winkels, gezondheidscentra, scholen, kinderopvang en BSO locaties, kinderboerderij en verschillende sportverenigingen. Winkelcentrum Heksenwiel, de Asterdplas, Haagse Beemdenbos en NS-station Prinsenbeek zijn goed bereikbaar per auto, fiets en bus. Het bruisende stadscentrum van Breda is op ca. 10 fietsminuten afstand. Via de nabij gelegen uitvalswegen heeft u een vlotte verbinding met de snelwegen.

TUIN De diepe, zonnige en bovenal privacybiedende achtertuin (ca. 15 meter diep) ligt op het noordoosten, maar geniet vanwege zijn vrije ligging meer dan voldoende zonlicht. De tuin is onderhoudsvriendelijke aangelegd en heeft een achterom. Via de poort achter in de tuin kom je bij het grasveld gelegen achter de woning.

BERGING De praktische berging bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van licht/electra. Deze berging biedt veel bergruimte en plaats voor het stallen van fietsen/motorfietsen.

PARKEREN Desgewenst is het mogelijk om te parkeren op eigen terrein voor 1 voertuig. Indien gewenst is in de directe nabijheid meer dan voldoende parkeergelegenheid te vinden.

BEGANE GROND Hal/keuken/woonkamer In de hal bevindt zich de (gedeeltelijk betegelde) toiletruimte met vrijhangend close, de meterkast (6 groepen) en is toegang mogelijk tot de keuken/ woonkamer.

Al bij het binnenstappen van deze ruimte snap je waarom dit een aantrekkelijke woning is. De ruime benedenverdieping heeft aan de voorzijde een open, eigentijdse (woon) keuken in hoekopstelling. Deze keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een (losse) vaatwasser, (losse) koel/vries-combinatie, grote oven, 5 pits gaskookplaat inclusief wok-pit, pannencarrousel, dubbele spoelbak, plintboiler en meer dan voldoende bergkastenlades. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en heeft ook nog een praktische trapkast waarbij de keukenvoorraad zo voor het pakken ligt. Daarnaast bevindt zich in dit deel van de woning de gesloten trapopgang voor het bereiken van de 1e verdieping.

De tuingerichte woonkamer kenmerkt zich door het hoge schuine plafond, waardoor een speels en bovenal ruimtelijk karakter ontstaat. De grote raampartij aan de achterzijde met loopdeur naar de tuin zorgt voor een prettige lichtinval mede omdat de ramen prachtig tot aan de grond doorlopen.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot twee grote slaapkamers, een badkamer en een vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Beide slaapkamers hebben ook hier het speelse, ruimtelijke karakter vanwege het hoge schuine plafond. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde over de volle breedte. De andere slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde over de gehele breedte en is thans in gebruik als werkkamer/kantoor aan huis. Vanuit deze kamer is een heerlijk vrij zicht over de tuin en groenstrook. De badkamer is erg ruim van opzet met een (inloop)douche met inbouwkranen, 2e vrijhangend toilet, wastafel met meubel. Voor het plaatsen van een bad is voldoende ruimte aanwezig.

TWEEDE VERDIEPING Ruime overloop met veel bergruimte en toegang tot de slaapkamers en praktische bergzolder boven de trap. Op de overloop is een extra wastafel gerealiseerd. Daarnaast zijn de mechanische ventilatie alsmede de opstelplaats van de Vaillant HR-combiketel (2021) handig en netjes weggewerkt. De slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd met vrij uitzicht over de groenstrook en een praktische vaste kastenwand. Indien gewenst is heel gemakkelijk een extra slaapkamer op deze verdieping te creëren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 550

Overige

Perceel oppervlakte 174

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 550

Overige

Perceel oppervlakte 174

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda