Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit uitstekend onderhouden, in 2020 geheel verbouwd en verrassend ruime 3-kamer appartement is gelegen op een rustige en gewilde woonlocatie in de hippe nieuwbouwwijk Kronenburgwerf.

Het appartement is voorzien van een lichte en speels vormgegeven woonkamer met een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde, luxe open keuken, moderne badkamer en toiletruimte, 2 slaapkamers, berging-bijkeuken, een royaal terras (ca. 8m²) op het zuidwesten en een eigen parkeerplaats op het parkeerdek. Het appartement is optimaal geïsoleerd (energielabel A) en gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig en modern appartementencomplex op de grens van de wijken Heuvel en Princenhage.

Voor een juiste indruk van dit verrassende appartement is een bezichtiging van harte aan te bevelen!

Gezamenlijke entree met het bellentableau, de intercominstallatie (videofoon) en toegang tot het trappenhuis en de lift. De gezamenlijke fietsenstalling en het parkeerdek met de eigen parkeerplaats zijn buitenom bereikbaar.

Appartement – 2e verdieping:
Vanaf het privé-terras (op het zuiden) komt u bij de entree. Via de hal met de meterkast (acht groepen en twee aardlekschakelaars) en een garderobe nis heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken

De luxe open keuken (ca. 5.38 x 2.71m) uit 2020 in een hoekopstelling is voorzien van veel ruime lades-in-lades en diverse inbouwapparatuur waaronder een Pure inductiekookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging, Siemens vaatwasser (op hoogte), combi oven-magnetron, koel-vriescombinatie (265 liter) en een spoelbak. In de keuken hangt de beeld-intercom.

De royale woonkamer (ca. 7.86 x 4.39/2.71m) kent een prachtige lichtinval door de hoge raampartijen. Door het ontbreken van direct tegenovergelegen bebouwing is er vanuit de woonkamer een heerlijk vrij uitzicht en geen inkijk.

Slaapkamer 1 (ca. 5.77/ca. 5 m. x 3.66/ ca. 4 m.) is gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Vanuit de woonkamer kunt u naar een hal met toegang tot de badkamer, het toilet en de berging.

De moderne badkamer (ca. 1.94 x 2.32m) beschikt over een royale betegelde inloopdouche met glazen douchewand, een wastafel met meubel, ligbad, designradiator en mechanische afzuiging. De badkamer is in 2020 geheel vernieuwd en afgewerkt met handgemaakte vloertegels.

Berging-bijkeuken (ca. 1.71 x 2.32/2.55m) met naast veel bergruimte de opstelling van de c.v. combiketel (Nefit HR, CW 4 uit 2010), de mechanische afzuigunit en de aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en/of droger.

Slaapkamer 2 (ca.1.76 x 2.32m) is gelegen aan de achterzijden van het appartement.

Het gehele appartement is voorzien van een moderne lichte PVC-tegelvloer (2020) en een strakke wand- en plafondafwerking.

Servicekosten/ Vereniging van Eigenaren
Door het kopen van een appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De gezonde financiële stukken van de vereniging zijn op verzoek in te zien. De servicekosten bedragen thans € 159,62 per maand voor de woning en parkeerplaats samen. Hierbij inbegrepen zijn de schoonmaak van de gezamenlijke ruimten, liftonderhoud, dagelijks onderhoud, reservering groot onderhoud, glasbewassing, onderhoud groenvoorziening, de opstalverzekering en administratiekosten.

Parkeren auto en fiets
Dit appartement beschikt over een eigen parkeerplaats gelegen op het afsluitbare open parkeerdek op de eerste verdieping. Daarnaast is er rondom het complex ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voorhanden.

Op de begane grond zijn een gezamenlijke fietsenstalling en containerruimte aanwezig.

Locatie
Vanaf deze gewilde woonlocatie is de gezellige Haagsemarkt met een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden op korte afstand gelegen. In de nabije omgeving vinden tevens het geheel vernieuwde Dr. Struyckenplein met diverse winkels, de woonboulevard, (basis)scholen, diverse sport- en recreatiefaciliteiten en heerlijk recreëren kunt u in het nabijgelegen Liesbos of het Mastbos.

Het historische stadscentrum van Breda alsmede de aansluiting op de diverse uitvalswegen zijn vanaf deze locatie snel eenvoudig bereikbaar.

Binnen enkele minuten bevindt u zich in het gezellige stadscentrum van Breda of op het centraal station. De diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer (richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58)) zijn zeer goed te bereiken.

Bijzonderheden
- De koop wordt vastgelegd in de Model koopovereenkomst voor een bestaand appartementsrecht (model 2023). Vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs en Vereniging Eigen Huis.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- In de koopovereenkomst wordt een extra bepaling opgenomen i.v.m. het feit dat verkopers de woning niet heeft gewoond: Verkoper heeft niet in Registergoed gewoond.

'Verkoper heeft het registergoed nooit zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van Koper.'

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 95.6
Inhoud woonhuis 301
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 95.6
Inhoud woonhuis 301
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mariska Franken Vastgoed