Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Jouw Perfecte Starterswoning in De Reit
Welkom in jouw nieuwe thuis in de gewilde buurt De Reit! Dit ruime 4-kamerappartement is dé ideale keuze voor starters op de woningmarkt. Met een moderne/luxe doucheruimte (en toiletruimte) uit 2023, een sfeervolle woonkamer met prachtig uitzicht op een brede groenstrook, en een strategische ligging nabij het stadscentrum, uitvalswegen, het NS-station en de universiteit, biedt deze woning alles wat je zoekt. Drie slaapkamers, een balkon aan de achterzijde en een separate woonkeuken maken dit appartement compleet.

Hoogtepunten van het Appartement
- Ruim 4-kamerappartement: Ideaal voor starters die op zoek zijn naar ruimte en comfort.
- Moderne/luxe sanitair uit 2023: badkamer uitgerust met een inloopdouche en wastafel en separate toiletruimte met wandcloset
- Sfeervolle woonkamer met mooi uitzicht: Geniet van een prachtig uitzicht op een brede groenstrook vanuit je gezellige woonkamer.
- 3 slaapkamers: Voldoende ruimte voor slapen, een thuiskantoor of logeerkamer.
- Balkon aan de achterzijde: Ontspan en geniet van je eigen buitenruimte op het balkon.
- Separate woonkeuken aan de voorzijde: Kook in de ruime en functionele keuken.
- Gewilde woonlocatie: Nabij het stadscentrum, uitvalswegen, NS-station en Universiteit.

Volledige Beschrijving van de Woning
Bij binnenkomst in dit mooie appartement in De Reit, word je meteen begroet door een ruime halpartij. De moderne laminaatvloer en de stucwerk wanden en plafonds geven direct een fijn gevoel. De voldoende ruime woonkamer van 22 m2 biedt je niet alleen voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eethoek, maar ook een mooi uitzicht op de brede groenstrook die zich voor het complex uitstrekt. Hier kun je heerlijk ontspannen na een lange dag en genieten van het groene uitzicht dat rust uitstraalt.

De woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is ruim opgezet, wat ideaal is voor enthousiaste koks. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt voldoende werk- en opbergruimte. Dankzij de aparte ligging van de keuken kun je volop kokkerellen zonder dat je het woongedeelte hoeft te belasten met kookdampen en geluiden.

De drie slaapkamers bieden ieder hun eigen mogelijkheden. Of je nu een rustige werkruimte nodig hebt, een extra logeerkamer voor gasten, deze woning heeft het allemaal. De moderne doucheruimte, vernieuwd in 2023, straalt luxe uit met zijn inloopdouche en strakke wastafel. Ook de separate toiletruimte is in 2023 vernieuwd en beschikt over een wandcloset.

Het appartement beschikt verder over stadsverwarming. Zo ben je altijd verzekerd van een aangename temperatuur, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud van een eigen ketel. Het energielabel B geeft aan dat je hier ook nog eens energiezuinig woont.

Dit appartement heeft ook een balkon aan de achterzijde, gelegen op het noorden. Hier kun je heerlijk van de buitenlucht genieten zonder last te hebben van de felle zon, perfect voor ontspannende zomeravonden. Daarnaast biedt de eigen berging op de begane grond voldoende ruimte voor het opbergen van fietsen en andere spullen.

De locatie van het appartement is werkelijk perfect. Gelegen in een geliefde woonomgeving, ben je binnen no-time in het bruisende stadscentrum, bij de universiteit, of op het NS-station. Voor de dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen hoef je ook niet ver te reizen. Het openbaar parkeerterrein aan de voorzijde van het complex zorgt ervoor dat je altijd een plekje voor je auto hebt.

Uitgebreide Highlights
Het ruime 4-kamerappartement in De Reit staat garant voor een comfortabele woonervaring, ideaal voor starters. De moderne/luxe doucheruimte (2023) met inloopdouche en wastafel biedt extra comfort, terwijl de sfeervolle woonkamer een prachtig uitzicht op een brede groenstrook biedt. Met drie slaapkamers, een balkon aan de achterzijde en een separate woonkeuken aan de voorzijde, biedt dit appartement volop mogelijkheden. De gewilde locatie nabij het stadscentrum, uitvalswegen, NS-station en de universiteit maakt het plaatje compleet.

Voel je de spanning al kriebelen om deze woning te ontdekken? Maak snel een afspraak via onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 233

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 233

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg