Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Starters, Eenpersoonshuishoudens en Tweepersoonshuishoudens opgelet! Dit prachtige appartement op de eerste verdieping biedt een unieke combinatie van rustig wonen met alle gemakken binnen handbereik. Op slechts tien minuten van het levendige centrum van Tilburg en met diverse voorzieningen op loopafstand, is dit de ideale plek om je thuis te noemen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Twee slaapkamers: Ruimte genoeg voor je eenpersoonshuishouden of juist voor een stel dat nét dat beetje extra nodig heeft.
Moderne badkamer: Strak afgewerkt en volledig ingericht voor optimaal comfort.
Moderne keuken: Ontworpen voor de culinaire liefhebber; stijlvol en functioneel.
Sfeervolle, lichte woonkamer: Dankzij de erker badend in natuurlijk licht, perfect voor ontspanning of het ontvangen van gasten.
Groot gezamenlijk dakterras: Een zonnig toevluchtsoord voor een ontspannen middag of een gezellige barbecue.
Rustige, centrale locatie: Geniet van de rust en toch alle voorzieningen binnen handbereik, inclusief snelle toegang tot uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je komt thuis na een lange werkdag. Je parkeert je fiets in de afgesloten fietsenberging op de begane grond en neemt de trap naar de eerste verdieping. Hier betreed je via de hal met laminaatvloer je nieuwe woning. De hal is slim ingericht met een praktische toiletruimte, een vaste kast met wasmachineaansluiting en de Cv-ketel. Vanuit de hal heb je toegang tot twee goed bemeten slaapkamers en een royale woonkamer.

De woonkamer is een oase van licht, dankzij de prachtige erker met twee schuifdeuren die zorgt voor een zee aan daglicht. De laminaatvloer geeft de ruimte een moderne, maar huiselijke uitstraling. Hier kun je je voorstellen hoe je neerploft op de bank met een goed boek of vrienden ontvangt voor een gezellige avond.

De open keuken is een droom voor iedere thuiskok. Met zijn lichte kleurstelling, praktische boven- en onderkasten, ingebouwde koelkast, gaskookplaat en afzuigkap, heb je alles binnen handbereik om de heerlijkste maaltijden te bereiden.

Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het complex en eveneens voorzien van een laminaatvloer. De rustige ligging zorgt voor een goede nachtrust, terwijl de tweede slaapkamer perfect dienst kan doen als gastenkamer of studeerkamer.

De badkamer is betegeld in lichte tinten en beschikt over een douchecabine en wastafel. Hier begin je je dag fris en energiek onder een warme douche.

Buiten wacht je nog een verrassing: een groot gezamenlijk dakterras waar je kunt genieten van de zon en de frisse lucht. Dit is de ideale plek voor een ontspannen dag met een goed boek of voor een gezellige barbecue met vrienden en buren.

De ligging van het appartement is werkelijk perfect. Je woont hier rustig, maar hebt toch alles binnen handbereik. In de directe omgeving, rondom het Korvelplein en de Korvelseweg, vind je tal van voorzieningen zoals supermarkten, winkels en gezellige eetgelegenheden. Bovendien ben je binnen tien minuten fietsen in het bruisende centrum van Tilburg en bereik je via de Korvelseweg gemakkelijk de uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

HIGHLIGHTS SAMENGEVAT

Dit appartement op de eerste verdieping biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen: twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer, een stijlvolle keuken en een lichte woonkamer dankzij de erker. Buiten vind je een groot gezamenlijk dakterras voor ontspanning. De rustige, centrale locatie nabij het Korvelplein en de Korvelseweg biedt alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik, met snelle toegang tot belangrijke uitvalswegen. Ideaal voor starters en kleinere huishoudens!


Hoofdstukken brochure:

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree, voorzien van een bellentableau en brievenbussen. Hier vindt u ook de trapopgang die toegang biedt tot de appartementen op de bovenliggende verdiepingen. De entree is ruim en goed verlicht, wat zorgt voor een uitnodigende eerste indruk bij binnenkomst. De algehele afwerking van de entree en trapopgang is modern en goed onderhouden, wat bijdraagt aan een veilige en prettige woonomgeving.

Appartement
Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, is toegankelijk via een goed onderhouden galerij. Bij binnenkomst via de hal, ervaart u direct een gevoel van ruimte en licht. De hal biedt toegang tot alle vertrekken, waaronder de lichte woonkamer die is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer. Een opvallend kenmerk van de woonkamer is de erker, die zorgt voor een aangename lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De keuken, bereikbaar vanuit de woonkamer, is uitgerust met een keukenblok in hoekopstelling en diverse inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een gasfornuis, een RVS afzuigkap en een koelkast, waardoor koken een plezierige ervaring wordt.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, met oppervlakten van respectievelijk circa 10 m² en 6 m². Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een moderne laminaatvloer, wat zorgt voor een frisse en strakke uitstraling. De grotere slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast, terwijl de kleinere kamer ideaal is als kinderkamer, werkkamer of logeerkamer. Beide kamers profiteren van voldoende natuurlijke lichtinval, wat bijdraagt aan een aangename sfeer.

Badkamer en Toiletruimte
De badkamer is functioneel ingericht en voorzien van een douche en een wastafel. De ruimte is praktisch en eenvoudig te onderhouden, ideaal voor dagelijks gebruik. De aparte toiletruimte is uitgerust met een toilet en een fonteintje, wat extra gemak en privacy biedt voor bewoners en gasten. Beide ruimtes zijn netjes afgewerkt en goed onderhouden, wat bijdraagt aan het wooncomfort.

Vaste Kast
In de hal bevindt zich een praktische vaste kast, waarin de aansluitingen voor de wasapparatuur zijn ondergebracht. Hier vindt u ook de opstelling van de ketel, wat zorgt voor een efficiënte benutting van de ruimte. Deze kast biedt voldoende opbergmogelijkheden voor schoonmaakspullen, wasmiddelen en andere huishoudelijke benodigdheden, waardoor u de rest van het appartement netjes en georganiseerd kunt houden.

Fietsberging
Het appartement beschikt over een afgesloten fietsberging, wat een veilige en praktische oplossing biedt voor het stallen van fietsen.

Zonneterras
Op het dak van het gebouw bevindt zich een zonneterras dat voor algemeen gebruik beschikbaar is. Dit terras biedt een heerlijke plek om te ontspannen, te genieten van de zon en het uitzicht over de omgeving. Het zonneterras is voorzien van voldoende zitgelegenheid en eventueel groenvoorzieningen, wat zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer. Het is de ideale plek voor bewoners om samen te komen, een boek te lezen of gewoon te genieten van de buitenlucht zonder het complex te hoeven verlaten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 188

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 188

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg