Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Smidspad 73, 73a, 73b, 5046 JB Tilburg
Vraagprijs: €695.000
3 vergunde appartementen met drie losse huisnummers. Te benutten voor eigen bewoning of verhuur. Verkoop betreft gehele pand.
- Smidspad 73 (begane grond) 82m2
- Smidspad 73A (eerste verdieping) 60m2
- Smidspad 73B (2de verdieping) 30m2
Algemene informatie
Het pand aan het Smidspad is recent gerenoveerd en opgesplitst in 3 appartementen. Op dit moment wordt het gehele pand verhuurd. Opbouw bestaat uit 3 vergunde zelfstandige appartementen met eigen huisnummers op een ruim perceel van 218m2. Smidspad bevindt zich binnen de ring op een centrale en populaire locatie.
Het pand is goed onderhouden en verkeert in een goede staat. Het appartement op de eerste verdieping is in 2021 opgeknapt en voorzien van een nieuwe keuken en badkamer, pvc-vloeren. Bij deze renovatie zijn ook de spouwmuren en het dak voorzien van isolatie. De appartementen op de begane grond en 1e verdieping (73 en 73a) hebben energielabel C. Het appartement op de 2e verdieping beschikt over energielabel D.
Ligging
Uitstekend gelegen nabij het centrum van Tilburg met al haar voorzieningen zoals winkels, supermarkten, horeca, entertainment en bevindt het zich daarnaast op ca. 5 minuten fietsen van het Centraal Station en de Spoorzone en op ca 1 minuut van een bushalte. Ook het groene Wilhelminapark is op steenworp afstand gelegen.
Huuropbrengsten
Huidige netto huuropbrengst, exclusief GWL voorschot en servicekosten, bedragen 3105,85 en zijn als volgt opgebouwd:
BG = 1150 (jaarcontract tot 30-06-2025)
1e = 1371,50 (jaarcontract tot 01-06-2025)
2e = 584,35 (onbepaald tijd contract)
Het pand heeft een huidig netto rendement van 5%. Na huurwissel is een rendement van circa 6,2% denkbaar.
Omschrijving begane grond: Smidspad 73
Via de gedeelde hal komt u binnen in een ruime zeer sfeervolle keuken, waar voldoende plek is voor zowel koken als samen tafelen. De originele granitovloer is behouden om de keuken een authentiek karakter te geven. Lopen we door de keuken naar rechts dan gaan we de woonkamer in (kan ook als slaapkamer benut worden). Aan de voorzijde van de woning vindt u de slaapkamer. In deze kamer zijn de originele open haard en het balkenplafond bewaard. Indien gewenst is deze individueel toegankelijk te maken via de centrale binnenkomst bij de voordeur.
Aan de achterzijde van de woning vindt u de badkamer. Deze is voorzien van een standaard wastafel en douche. Hier achter is een bergingsruimte met CV-ketel en ruimte voor een wasmachine. Via de keuken is ook de kelder van het pand toegankelijk. Deze is privé als tweede berging te gebruiken.
Het appartement heeft een achterom en direct toegang tot de tuin met fietsenstalling. De tuin op het westen is gedeeld met de andere twee appartementen in het pand.
Omschrijving eerste verdieping: Smidspad 73a
Via de trapopgang en gedeelde hal komt u binnen in het appartement 73a (60m2). Het appartement is ruimtelijk opgezet en voorzien van veel natuurlijk licht. De woonkamer loopt richting de voorgevel uit in twee (slaap)kamers die uitkijken op het Smidspad. De keuken is recent gerenoveerd en voorzien van nieuwe apparatuur.
Lopen we door de keuken heen naar de achterzijde van de woning, dan lopen we de badkamer in. Deze is voorzien van een standaard wastafel, toilet en douche. De badkamer kijkt uit op de gedeelde achtertuin. De hal is voorzien van een achterdeur richting een dakterras.
Omschrijving tweede verdieping: Smidspad 73b
Ruim opgezet studio-appartement bovenin de woning (30m2). Bij uitstek geschikt voor een alleenstaande student of werkende. Het appartement is voorzien van een eigen keuken met gasfornuis, en eigen afgesloten badkamer. Het dak en de spouwmuren bij de recente renovatie opnieuw geïsoleerd. De slimme indeling van het appartement en de vide zorgen voor voldoende kastruimte en opslagmogelijkheden.
Veel mogelijkheden
De woning is als beleggingsobject te benutten, of om te zetten naar eigen woning. Door indeling en meerdere huisnummers is de woning flexibel te gebruiken. Bijvoorbeeld:
- Als nieuwe eigenaar continueert u de verhuur of breidt u de verhuur verder uit door appartementen op te splitsen naar onzelfstandige verhuur. Zonder omzettingsvergunning zijn twee (studenten)kamers per huisnummer te realiseren op de begane grond en eerste verdieping.
- Na afloop of beëindiging van de huidige huurcontracten zet u het pand naar eigen wens en gelegenheid om in een zeer ruimte stadswoning waar u zelf woont.
- U benut één van de appartementen voor eigen gebruik en verhuurt de overige inpandige ruimte. Of u koopt de woning aan met familie of vrienden.
Kenmerken
- Vraagprijs: 695.000
- Beleggingsobject, twee onder 1 kap woning (drie afzonderlijke huisnummers)
- Bouwjaar: 1917
- Woonoppervlakte: c.a. 183m2
- Perceeloppervlakte: 218m2
- Energielabel C (73 & 73A) en D (73B)
- Netto huuropbrengst /jaar: 37.270,20 (3 huurders)
- Ligging: centraal in woonwijk, nabij stadscentrum
Procedure
Bij concrete interesse bent u van harte welkom voor een bezichtiging.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 183
Inhoud woonhuis 657

Overige

Perceel oppervlakte 218
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 183
Inhoud woonhuis 657

Overige

Perceel oppervlakte 218
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl