Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in het hart van Loven-Besterd, waar jouw woonavontuur kan beginnen! Dit leuke en instapklare appartement is perfect voor starters op de woningmarkt, en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en modern leven. Denk aan een sfeervolle woonkamer met een Frans balkon, een open keuken met inbouwapparatuur en een ruime slaapkamer voor optimale rust. Gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum en voorzien van alle gemakken die je je maar kunt wensen, is deze woning een unieke kans die je niet wilt missen!

Hoogtepunten van de Woning:
- Sfeervolle woonkamer met Frans balkon: Geniet van een lichte en gezellige ruimte met mooi uitzicht
- Open keuken met inbouwapparatuur: Voorzien van een keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast, vriezer en afzuigkap. 
- Ruime slaapkamer: Ideaal voor een goede nachtrust en voorzien van voldoende opbergruimte.
- Nette badkamer: Met douche, wastafel en toilet, en een aansluiting voor de wasmachine.
- Gelegen op loopafstand van het stadscentrum: Perfect voor wie houdt van de dynamiek van het stadsleven.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING:
Je stapt binnen in dit charmante appartement en wordt meteen verwelkomd door een mooie houten parketvloer die de hele ruimte een warme uitstraling geeft. De woonkamer, met een oppervlakte van 15 vierkante meter, is het hart van het huis. Hier kun je heerlijk ontspannen, genieten van een goed boek of een avondje Netflix, terwijl het Frans balkon zorgt voor een frisse bries en een prachtig uitzicht op de levendige omgeving.

De open keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast, vriezer en afzuigkap. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner voor vrienden, hier heb je alles binnen handbereik.

De slaapkamer is ruim en biedt een serene plek om je terug te trekken na een lange dag. Het grote raam zorgt voor veel natuurlijk licht, wat de ruimte nog uitnodigender maakt. In de woonkamer vind je een vaste kast die extra opbergruimte biedt, ideaal voor kleding, beddengoed of andere benodigdheden.

De badkamer is keurig afgewerkt met een douche, wastafel en toilet, en heeft een aansluiting voor je wasmachine. De lichte tegels en de praktische indeling maken dit een plek waar je graag je dag begint en eindigt.

Dit appartement heeft een energielabel B, wat betekent dat het energiezuinig is en je helpt om op je energierekening te besparen. Met overal dubbele beglazing hoef je je geen zorgen te maken over koude winters of warme zomers. Dit alles maakt het een comfortabele en aantrekkelijke plek om te wonen.

Het complex zelf is kleinschalig en goed onderhouden, met een lift en een gezamenlijke fietsenstalling. Dit maakt het gemakkelijk om je fiets veilig te stallen en snel je weg te vinden in de stad. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen wilt doen of gewoon een fietstocht door de stad maakt, alles is binnen handbereik.

BELANGRIJKE KENMERKEN:
- Houten parketvloer (brede delen): Geeft een warme uitstraling aan het hele appartement.
- Instapklaar afwerkingsniveau: Direct klaar om in te trekken, zonder extra kosten of inspanning.
- Overal dubbele beglazing: Voor extra comfort en energiebesparing.
- Klein appartementencomplex met lift en gezamenlijke fietsenstalling: Voor extra gemak en veiligheid.
- Vaste kast in de woonkamer: Extra opbergruimte voor al je spullen.
- Stucwerk wandafwerking: Geeft het appartement een strakke en moderne look.

HIGHLIGHTS UITGELICHT:
Dit appartement in Loven-Besterd is een perfecte starterswoning. De sfeervolle woonkamer met Frans balkon biedt een fijne plek om te ontspannen. De open keuken, uitgerust met inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast, vriezer en afzuigkap, maakt koken een plezier. De ruime slaapkamer en nette badkamer met douche, wastafel en toilet zijn perfect voor jouw comfort. En met het stadscentrum op loopafstand, geniet je van alle voordelen van stadsleven zonder in te boeten aan rust en privacy.

Kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen door dit appartement. Wacht niet te lang, want deze woning zal snel weg zijn! Plan vandaag nog een bezichtiging via onze website en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis in Loven-Besterd!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 35
Inhoud woonhuis 116

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 35
Inhoud woonhuis 116

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg