Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters, opgelet!

Ben jij klaar om je droomhuis te vinden? Stel je eens voor: een goed onderhouden woning, met veel natuurlijk licht, voorzien van 3 comfortabele slaapkamers, een moderne compacte badkamer en een royale bergzolder en 8 zonnepanelen. De woning heeft een vrij uitzicht en is gelegen in een groene, rustige omgeving nabij het Wandelbos, met uitvalswegen en het winkelcentrum de Westermarkt op korte afstand. Klinkt dit als jouw ideale plek? Grijp dan nu je kans!

Indeling Stap binnen in de ruime hal, waar je toegang hebt tot het toilet, de kelder, en de trap naar boven. Vanuit hier bereik je de lichte woonkamer, een ware oase dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde. De woonkamer is smaakvol afgewerkt met een tegelvloer, strak stucwerk op wanden en plafonds en vloerverwarming voor optimaal comfort.

Aan de achterzijde vind je de half open keuken, praktisch ingedeeld in een L-opstelling. Deze in lichte kleurstelling keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser, RVS afzuigkap, koelkast, en een 5-pits gasfornuis met oven.

De gehele begane grond is voorzien van dubbel glas en rolluiken, zowel aan de voor- als achterzijde.

Eerste verdieping Via de trap kom je op de eerste verdieping, waar de overloop toegang biedt tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trap naar zolder. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de badkamer en een slaapkamer. Deze kamer is volledig afgewerkt met stucwerk en dubbele beglazing.

De badkamer is een moderne ruimte met een inloopdouche, wastafel en is volledig betegelde afwerking. Aan de achterzijde bevinden zich de ruime ouderslaapkamer en een kleinere slaapkamer, beide stijlvol afgewerkt met laminaatvloeren, stucwerk en dubbel glas. Ook deze verdieping is volledig voorzien van rolluiken aan zowel de voor- als achterzijde.

Tweede verdieping De zolder biedt volop mogelijkheden en is voorzien van aansluitingen voor witgoed. Hier vind je ook de recent vernieuwde CV-ketel (2021). Deze ruimte wacht erop om naar jouw wensen te worden ingericht.

Tuin De recent aangelegde achtertuin op het westen is een heerlijke plek om te ontspannen. In de achtertuin is veel privacy en heeft twee terrassen om zo optimaal van de zon te kunnen genieten. De ruime buitenruimte beschikt over een vrijstaande stenen berging met stroomvoorziening.

Bijzonderheden - 8 Zonnepanelen - Volledig voorzien van rolluiken - Nieuwe CV-ketel (2021) - 3 ruime slaapkamers - Half open keuken in hoekopstelling - Recent aangelegde achtertuin

Wacht niet langer en maak van deze woning jouw nieuwe thuis! Bel voor een bezichtiging naar ERA Content+ Makelaars Marlies van Rossum 013-2132277.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 316

Overige

Perceel oppervlakte 144

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 316

Overige

Perceel oppervlakte 144

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Marlies van Rossum