Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek object gelegen op een markant punt met multifunctionele mogelijkheden. Hier moet u denken aan volledig wonen, wonen en werken, wonen en een winkelruimte verhuren. Dit alles in een zeer ruim pand met twee huisnummers, een woonruimte van 180 m², winkelruimte van 90 m² en opslag ruimte (garage/loods) van 100 m².

Op dit moment is er een winkelruimte met keukenruimte, opslag en toilet. Opslag ruimte bestaande uit meerdere delen en een woonruimte welke beide via de zijkant te bereiken zijn. Aan de linkerzijde de opslag ruimte aan de rechterzijde, gang, badkamer, woonkeuken, kelderkast en trap naar de verdieping. Via de bordes trap bereikt u een slaapkamer met opkamer vervolgens op de eerste verdieping de open keukenruimte. Middels de keuken is er toegang tot de slaapkamer, badkamer en woonkamer, via de woonkamer bereikt u de derde slaapkamer.

De woning heeft een geweldige uitstraling maar u dient rekening te houden met een grondige renovatie. Een bouwkundige keuring is opgemaakt en op te vragen via ons kantoor. U kunt vragen naar Tom van Mierlo (013-5901964).


Begane grond winkelruimte:
Het pand bestaat op dit moment uit in een winkelpand en een woongedeelte.

Het winkelpand ligt op een gunstige plek en heel goed zichtbaar met een grote etalage en door de hoekligging van de winkel komt er veel lichtinval binnen en daarbij is de ruimte met smaak en gemoedelijk ingedeeld. Achter de toonbank en achter de muur is er een bereidingsruimte gecreëerd. Daarachter de opslagruimte, staat er een eenvoudige keukenblok en een aansluiting ten behoeve van de vaatwasser. Via de deur bereikt u de toiletruimte.

Begane grond woning:
De woning is te bereiken via de poort vanuit de Kwaadeindstraat. U bereikt dan meteen de garage-/loodsruimte. Deze opslagruimtes is verdeeld in drie delen.
Via de gang bereikt u aan de rechterkant de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, wastafel en een aansluiting van de toilet.
Vervolgens de keukengedeelte, deze is eenvoudig. In de keuken hangt de CV ketel (Remeha Tzerra 28 c, 2022). Na de keuken bereikt u de tweede hal met de trapopgang en de kelderkast. Voordat u naar boven gaat is er nog een ruimte.

Eerste verdieping:
Via de bordestrap, is de opkamer en de slaapkamer te bereikbaar.
Via de trapopgang bereikt u de open keukenruimte met een eenvoudig keukenblok. Aan de ene kant een slaapkamer, aan de andere kant de woonkamer. In het verlengde van de woonkamer is de derde slaapkamer gelegen en heeft u een doorgang naar het platte dak met een mogelijkheid tot een dakterras.

Buurtgegevens:
Zoals gezegd is de woning gelegen in de doorgaande straat de Hasseltstraat. Via het Wilhelminapark bereikt u het stadscentrum van Tilburg.
Via de Ringbaan West of via de Ringbaan Noord bent u zo uit de wijk richting Kaatsheuvel en/of Waalwijk of richting Breda.

Het stadshart van Tilburg biedt u veel uitgaansmogelijkheden, waaronder de Schouwburg, het concertgebouw, winkels, de vele eet- en uitgaansmogelijkheden en bioscopen. Momenteel is de uitvoering van het Stadsforum volop aan de gang. De ruimte tussen de Schouwburg, concertzaal met kunstcluster, Factorium, Heikese kerk, het Kantongerecht, het paleis-raadhuis en stadhuis wordt straks een levendig plein.
Jaarlijks worden er een aantal evenementen in en rondom de stad georganiseerd, zoals Tilburg Ten Miles, de Tilburgse Kermis, Tilburg Wijnstad en Tilburg Culinair. Tilburg is een onderwijs en cultuurstad, met een breed aanbod aan hogescholen waaronder een zestal kunstopleidingen zoals dans, muziek en theater, rock, architectuur, beeldende kunst, de grootste lerarenopleiding van Nederland en natuurlijk de Universiteit. Naast de hippe Spoorzone heeft Tilburg nog een paradepaardje namelijk het populaire Piushavengebied. Ook hier is het heerlijk toeven!

In de directe omgeving zijn er veel mogelijkheden tot ontspanning zoals, De Efteling en de Beekse Bergen. Zo wordt Tilburg omgeven door schitterende natuurgebieden zoals, De Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse bossen en vennen.
Kortom, Tilburg is een bruisende stad waar veel te beleven valt.

Bestemmignsplan:

Bestemming detailhandel en het onderstaande, voor verdere informatie kunt u deze bij Alstede van Mierlo Makelaardij opvragen.
De voor Gemengd - Lint aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die genoemd zijn in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging, met uitzondering van:
1. bedrijven als bedoeld in artikel 41 Wet geluidhinder jo. onderdeel D van Bijlage 1 van het Besluit omgevingsrecht,
2. risicovolle inrichtingen;
b. de op het tijdstip van ter visie legging van het ontwerp van dit bestemmingsplan bestaande bedrijven die vallen in een hogere dan de in het bestemmingsvlak maximaal toelaatbaar geachte categorie zoals vermeld in Bijlage 4 Overzicht bedrijven met afwijkende milieucategorie, aangeduid met 'bedrijf van categorie 3.2', met dien verstande dat deze bedrijven alleen als bestaand zijn toegestaan;
c. kantoren tot maximaal 250m² bruto vloeroppervlak per zelfstandige eenheid met een maximum van 700m² bruto vloeroppervlak per bestemmingsvlak, voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die genoemd zijn in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging;
d. maatschappelijke voorzieningen met dien verstande dat in dit geval tot maatschappelijke voorzieningen niet worden gerekend de zogenaamde 'andere gezondheidszorggebouwen' (blijkens hun constructie en inrichting bestemd voor doeleinden van medische verpleging, verzorging of behandeling dan wel van medisch onderzoek) zoals bedoeld in de Wet geluidhinder en de daarop gebaseerde uitvoeringsregelingen en voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die zijn genoemd in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging, met uitzondering van geluidgevoelige objecten. Voor zover de gronden zijn gelegen binnen een veiligheidszone-LPG aandachtsgebied, zijn nieuwe maatschappelijke voorzieningen uitsluitend toegestaan voor zover er geen sprake is van een kwetsbaar object. Verwezen wordt naar de regeling in veiligheidszone - aandachtsgebied LPG en veiligheidszone - aandachtsgebied vervoer gevaarlijke stoffen;
e. recreatie, voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die zijn genoemd in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging;
f. sport, voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die zijn genoemd in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging;
g. dienstverlening, voor zover het voorzieningen en de categorie betreft die zijn genoemd in Bijlage 2 Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging;
h. wonen, gestapeld en grondgebonden woningen;
i. bed & breakfast tot maximaal 2 kamers;
j. water en waterhuishoudkundige voorzieningen;
k. bouwwerken van algemeen nut,
met dien verstande dat de maximale omvang per functionele eenheid, niet zijnde kantoren, 1000m² bruto vloeroppervlak bedraagt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, eindwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 180
Inhoud woonhuis 1311
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel E
Herenhuis Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 279
TypeCV ketel Remeha Tzerra 28c Eigendom
Aan drukke weg Ja
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
LeeftijdCV ketel 2
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Onderhoud binnen opmerking Redelijk
Onderhoud buiten opmerking Redelijk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, eindwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 180
Inhoud woonhuis 1311
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel E
Herenhuis Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 279
TypeCV ketel Remeha Tzerra 28c Eigendom
Aan drukke weg Ja
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
LeeftijdCV ketel 2
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Onderhoud binnen opmerking Redelijk
Onderhoud buiten opmerking Redelijk

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Alstede van Mierlo makelaardij o.z.