Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Waan je in een oase van rust en ruimte in het buitengebied van Tilburg Zuid-West (direct achter woonwijk "De Blaak")! Dit unieke recreatieobject, omringd door natuur en toch dichtbij stedelijke voorzieningen, biedt alles wat je hart begeert. Denk aan een groot perceel van bijna 11.000 m2, een ruime en gezellige houten chaletwoning en prachtige tuin- en bospercelen. Ideaal voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een plek om écht te ontspannen!

ONZE TOP HIGHLIGHTS:
- Uniek recreatieobject in het buitengebied van Tilburg, perfect voor dagrecreatie!
- Groot perceel van bijna 11.000 m2, een paradijs voor rustzoekers.
- Ruime, houten chaletwoning met een knusse woonkamer, 2 comfortabele slaapkamers, een badkamer en een aparte keuken.
- Groot bosperceel met hoofdzakelijk eikenbomen.
- Grote moestuin (met overkapping) voor de "groenvingerige" enthousiastelingen.
- Heerlijk grote siertuin aan de voorzijde van het chalet, perfect voor die zomerse avonden.

EEN OASE OM TOT RUST TE KOMEN
Stap binnen in dit bijna betoverende recreatieobject en laat je meteen verwelkomen door de serene sfeer  van de prachtige omgeving. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 10.868 m2, kun je hier genieten van de stilte en het groen om je heen. De locatie, in het buitengebied maar toch dichtbij de stedelijke voorzieningen, maakt het de perfecte balans tussen natuur en comfort.

De houten, Finse chaletwoning is mooi centraal gelegen op het perceel en is in ca. 1983 (met vergunning) gerealiseerd. De woonkamer van 32 vierkante meter biedt je de ruimte om te ontspannen, met voldoende plek voor een gezellige zithoek en een eethoek. De grote ramen laten het natuurlijke licht naar binnen stromen en bieden een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. De twee slaapkamers zijn ruim en comfortabel. 

De aparte keuken is praktisch en eenvoudig ingericht, maar prima geschikt om de meest heerlijke maaltijden (met groenten uit eigen tuin) te bereiden. De badkamer is eenvoudig doch keurig verzorgd, een rustige plek om je dag te beginnen of te eindigen.

Buiten vind je een grote moestuin met overkapping, waar je je groene vingers de vrije loop kunt laten. Kweek je eigen groenten, kruiden en bloemen, en geniet van de vruchten van je eigen arbeid. De siertuin aan de voorzijde van het chalet is een lust voor het oog, met kleurrijke bloemen en in zijn geheel uiterst zorgvuldig aangelegd.

Het belendende bosperceel met voornamelijk eikenbomen biedt een natuurlijke buffer en zorgen voor privacy en rust. Hier kun je wandelen, vogels spotten of gewoon genieten van de stilte. Ook de kinderen kunnen hier heerlijk ravotten! Het open karakter van de tuin zorgt ervoor dat je de hele dag van de zon kunt genieten, maar schaduwrijke plekken zijn er ook tijdens de hete zomerdagen.

KENMERKEN DIE HET VERSCHIL MAKEN
Deze recreatiewoning is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook praktische voordelen. Het is uitsluitend bestemd voor dagrecreatie, waardoor het een ideale plek is om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. De ligging in het buitengebied betekent dat je kunt genieten van de natuur, terwijl je toch dicht bij alle stedelijke voorzieningen bent. Het is een perfecte plek om écht te kunnen ontspannen en tot rust te komen.

Voor natuurliefhebbers is dit object een droom die uitkomt. De eigen oprit en de ruime parkeergelegenheid op eigen terrein maken het ook gemakkelijk voor gasten om langs te komen en mee te genieten van deze prachtige plek.

SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS
Dit unieke recreatieobject in het buitengebied van Tilburg biedt een groot perceel van bijna 11.000 m2, een ruime houten chaletwoning met een woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een aparte keuken. Het beschikt over een groot bosperceel met voornamelijk eikenbomen, een grote moestuin met overkapping en een heerlijke siertuin aan de voorzijde van het chalet. De ligging is ideaal voor dagrecreatie en biedt een perfecte balans tussen rust en nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Zin om deze oase van rust en ruimte zelf te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek jouw nieuwe favoriete plek om te ontspannen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 233

Overige

Perceel oppervlakte 10868
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 233

Overige

Perceel oppervlakte 10868
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg