Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van het gezellige centrum van Raamsdonksveer gelegen te moderniseren / te renoveren 2 onder 1 kapwoning met flinke tuin en berging. De woning beschikt over een diepe achtertuin op het zuidwesten en een aangebouwde stenen berging.

Bouwjaar: ca. 1920 Inhoud: ca. 268 m³ Woonoppervlakte: ca. 70 m² Perceeloppervlakte: 218 m²

I N D E L I N G

Begane grond: Entree / Hal met meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toegang tot de woonkamer met de open keuken. Een trapopgang en toegang tot de aan de achterzijde gelegen woonkeuken. De woonkamer beschikt over een schouw en een open trapopgang naar de 1e verdieping. De keuken is in een rechte opstelling geplaatst en voorzien van een koelkast en een afzuigkap. Vanuit de woonkamer/keuken is een praktisch halletje te bereiken met toegang tot de achtertuin en de badkamer. De badkamer is dus op de begane grond gelegen en voorzien van een nette wand -, en vloerbetegeling. Verder is de badkamer uitgerust met een toilet, ligbad en wastafel. Er zijn op de begane grond enkele rolluiken aanwezig.

1e Verdieping: Overloop met Velux dakraam en toegang tot 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over bergruimte achter de knieschotten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakkapel.

Algemeen: Deze aantrekkelijke woning is gelegen in een van de mooiste lanen van Raamsdonksveer dicht bij het centrum. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. De winkels en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand te vinden.

Overige bijzonderheden: - De woning wordt verkocht door Stichting Thuisvester, hierdoor bent u gebonden aan een projectnotaris. (Notariaat Meijer te Geertruidenberg). - Bij meerdere kandidaten zal de woning middels notariële loting worden verkocht. - Vraagprijs wordt als transactieprijs aangehouden. - Er zal in de koopovereenkomst een artikel worden opgenomen dat verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond. - Er zal in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen. - Zelfbewoningsplicht. Het is de koper verplicht het registergoed, minimaal 48 maanden, voor eigen bewoning te gebruiken. Verhuur is niet toegestaan. - Er zal een antispeculatiebeding worden opgenomen voor de duur van 48 maanden. - Oplevering in overleg, doch mogelijk op korte termijn.

Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 268

Overige

Perceel oppervlakte 218
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 268

Overige

Perceel oppervlakte 218
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek