Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt U een erg sfeervol, ruim opgezet vrijstaand woonhuis met karakter op een ruim perceel, kom dan kijken bij deze fraaie woning gelegen aan de Maasdijk 8.

Deze vrijstaande woning, type dijkwoning is vanaf 2018 nagenoeg geheel gemoderniseerd en gerenoveerd. Daarnaast is er achter in de tuin een compleet nieuw bijgebouw geplaatst met een oppervlakte van maar liefst 83m2.

De woning staat op een groot perceel van 864 m2 eigen grond en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 226 m2 inhoud van ca. 896 m3. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1902.

Deze woning is zeer centraal gelegen op korte afstand van zowel het centrum van Raamsdonksveer alsmede het historische centrum van Geertruidenberg. Ook bent u zo op de uitvalswegen A27 en A59.

Vanaf 2018 is de modernisatie ingezet voor deze woning met in achtneming van de authentieke details. Zo beschikt de woning o.a. over een authentieke waterpomp in de bijkeuken. De gevel is gestraald, gereinigd en de knipvoeg is aan de voorzijde herstelt. Veel kozijnen zijn inmiddels vervangen door fraaie kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De gehele begane grond en 1e verdieping zijn compleet vernieuwd en er is een nieuwe basis gelegd in het onderhuis. De c.v.-ketel is vernieuwd in 2018 (Remeha Calenta HR combiketel), voorts vernieuwde meterkast, nieuwe dak- en muurisolatie en vloerverwarming in deel van het onderhuis. De woning beschikt over 12 zonnepanelen.

Deze statige villa is door zijn indeling met meerdere entrees uitermate geschikt voor dubbele bewoning of kantoor aan huis.

Indeling van de woning:

Begane grond (dijkniveau): De overdekte entree/hal geeft toegang tot de statige gang waar alle vertrekken op uitkomen. Deur aan de achterzijde met toegang tot balkon. Links achter in de gang is de trapopgang en de toiletruimte gesitueerd en deze is deels betegeld en voorzien van een wandcloset. Links voor is een multifunctionele kamer gelegen en beschikt over 3 vaste kasten en een airco. De vernieuwde keuken is aan de linker achterzijde gelegen en is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van eiken fineer en een hardstenen blad. Aan apparatuur is aanwezig: afzuigkap, Boretti fornuis (6-pits met oven), vaatwasser en een Quooker. Verder nog een inbouwkast en vanuit de keuken toegang tot het onderhuis. Aan de rechterzijde is de ensuite woonkamer gelegen met schuifdeuren, diverse vaste kasten en een fraaie schouw.

1e Verdieping: Heerlijke lichte overloop met dakkapel aan de achterzijde. Deze geeft toegang tot de 4 kamers en de badkamer. Slaapkamer gelegen linksachter met groot dakvenster, airco en een inloopkast. Slaapkamer rechtsachter met schouw. Slaapkamer rechtsvoor en kamer linksvoor zijn op dit moment in gebruik als kantoor kamer. De compleet vernieuwde badkamer is gelegen aan de voorzijde met dakkapel en is zeer hoogwaardig afgewerkt. Er is in de badkamer aanwezig: een vrijstaand ligbad, grote inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafelkommen, wandcloset en een designradiator. De gehele verdieping is voorzien van stucwerk, fraaie hoogtes en alle balken zijn in het zicht.

Onderhuis: Eveneens centraal gelegen is de gang met toegang tot alle vertrekken en de tuin. Linksachter is de vernieuwde bijkeuken met extra keukenblok voorzien van koelkast en nieuwe oven, authentieke waterpomp, aansluiting voor de wasmachine en droger en hier bevindt zich ook de opstelling van de c.v.-ketel. Linksvoor een ruime inpandige berging. Aan de rechterzijde een nog naar eigen inzicht in te delen ruimte. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming, nieuwe betonvloer, de vernieuwde meterkast, separate loopdeur aan de zijkant en openslaande tuindeuren.

Tuin: De tuin is zeer royaal van opzet en biedt veel mogelijkheden en privacy. Aan de achterzijde is er een compleet nieuw bijgebouw geplaatst met betonnen vloeren en is volledig geïsoleerd, extra nog een overkapping. Een deel is berging en een deel is garage met een extra meterkast en daarboven nog een vliering.

Is dit uw droomwoning? Plan een bezichtiging en kom de sfeer ervaren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 7

Woningdetails

Woon oppervlakte 226
Inhoud woonhuis 896

Overige

Perceel oppervlakte 864

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 7

Woningdetails

Woon oppervlakte 226
Inhoud woonhuis 896

Overige

Perceel oppervlakte 864

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek

Wooninfluencers

Laden..