Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JE NIEUWE THUIS: EEN OASE VOOR JONGE GEZINNEN EN STARTERS

Ben je klaar om je eerste stap op de woningmarkt te zetten of zoek je een perfecte plek voor je jonge gezin? Wij hebben het ideale huis voor jou! Dit prachtige woonhuis biedt alles wat je nodig hebt: drie royale slaapkamers, een lichte woonkamer en een heerlijke afgesloten tuin waar je kinderen veilig kunnen spelen. Gelegen in een rustige buurt nabij het groen, is dit jouw kans om te genieten van comfort en ruimte. Wacht niet langer en ontdek dit droomhuis vandaag nog!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Drie Ruime slaapkamers: Perfect voor groeiende gezinnen of voor het inrichten van een thuiskantoor.
- Afgesloten tuin: Een veilige en privé buitenruimte voor ontspanning en speelplezier.
- Nabij het groen: Geniet van wandelingen en frisse lucht in de nabijgelegen parken en natuurgebieden.
- Lichte woonkamer: Een open en zonnige leefruimte waar het hele gezin samen kan komen.
- Ruime berging: Opbergruimte voor al je spullen, zodat je huis altijd netjes en georganiseerd blijft.

EEN HUIS DAT JE HART STEELT: VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit betoverende huis en voel je meteen thuis in de lichte en uitnodigende woonkamer. Het natuurlijke licht stroomt naar binnen door de grote ramen, waardoor de ruimte luchtig en helder aanvoelt. Hier kun je je favoriete hoekje creëren om te ontspannen met een goed boek, terwijl je kinderen zich uitleven in de speelruimte.

De keuken is praktisch en stijlvol, voorzien van alle benodigde apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden. Stel je voor dat je 's ochtends geniet van een kopje koffie aan de eettafel, terwijl de zon door de ramen naar binnen stroomt en je de dag fris begint. De keuken biedt ook voldoende opbergruimte voor al je keukengerei en ingrediënten.

De drie ruime slaapkamers op de bovenverdieping bieden volop mogelijkheden voor iedereen in het gezin. De hoofdslaapkamer is een oase van rust met voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een gezellige zithoek. De andere twee slaapkamers zijn perfect voor kinderen, logees of om te gebruiken als een thuiskantoor. Dankzij de grote ramen is elke kamer gevuld met natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een fijne en energieke sfeer.

Maar het echte pareltje van dit huis is de afgesloten tuin. Hier kunnen je kinderen veilig spelen terwijl jij ontspant met een goed boek of een barbecue organiseert met vrienden. De tuin is groot genoeg voor een speeltoestel, een moestuintje en een gezellig terras waar je lange zomeravonden kunt doorbrengen. Bovendien biedt de tuin voldoende privacy zodat je in alle rust van je buitenruimte kunt genieten.

De woning is gelegen in een rustige buurt, op loopafstand van prachtige parken en natuurgebieden. Dit is ideaal voor wandelliefhebbers, joggers of gewoon voor een ontspannen middagpicknick. De nabijheid van groen zorgt ervoor dat je altijd kunt ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en kunt genieten van de rust en sereniteit van de natuur.

Daarnaast biedt dit huis een ruime berging waar je al je gereedschap, fietsen en seizoensgebonden spullen kunt opbergen. Geen rommelige hoekjes in dit huis, want je hebt alle ruimte om alles netjes en georganiseerd te houden.

NOG MEER VOORDELEN

Dit huis combineert het beste van beide werelden: de rust en ruimte van een buitenwijk met de gemakken van de stad binnen handbereik. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal dichtbij, waardoor deze woning de perfecte keuze is voor jonge gezinnen en starters.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN

Dit prachtige huis biedt drie ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen en thuiskantoren. De afgesloten tuin is een veilige en privé buitenruimte voor ontspanning en speelplezier, terwijl de nabijheid van groene parken en natuurgebieden een oase van rust biedt. De lichte woonkamer is een open en zonnige leefruimte waar je samenkomt met het gezin, en de ruime berging zorgt ervoor dat je huis netjes en georganiseerd blijft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 392

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond

Wooninfluencers

Laden..