Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JOUW DROOMHUIS VOOR RUIM WONEN

Ben je op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé? Deze prachtige woning biedt niet alleen een riante leefruimte, maar ook uitstekende mogelijkheden voor een thuisbedrijf of hobby. Met een royale leefruimte, vier ruime slaapkamers, en een enorme dubbele garage met werkruimte, is dit de ideale plek voor jou. Gelegen in een rustige buurt, met een fraai uitzicht over het park en nabij het centrum van Roermond, combineert deze woning comfort, privacy, en gemak.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Riante Leefruimte: De begane grond biedt een enorme leefruimte, perfect voor zowel ontspanning als het ontvangen van vrienden en familie.

Dubbele Garage met Werkruimte: De zeer grote dubbele garage is een droom voor hobbyisten en ondernemers. Zet je bedrijf aan huis op in deze veelzijdige ruimte.

Privacy en Uitzicht: Geniet van veel privacy in zowel de woning als de tuin, met een prachtig uitzicht over het park aan de overkant.

Duurzaam en Comfortabel: Voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond, klaar voor een hybride warmtepomp, waardoor verduurzamen eenvoudig is.

Ideale Locatie: Rustig gelegen, met nauwelijks verkeer, en toch op korte afstand van het centrum van Roermond.

RUIMTE, COMFORT EN EEN SNUIFJE LUXE

Stel je voor: je stapt binnen in een indrukwekkende hal die je meteen een gevoel van ruimte en luxe geeft. De begane grond omvat een royale leefruimte met vloerverwarming die garant staat voor comfort het hele jaar door. Of je nu een ontspannen avond met familie doorbrengt of met je eigen gezin wil ontspannen, deze ruimte is flexibel genoeg om aan al je behoeften te voldoen.

De dubbele garage biedt meer dan voldoende ruimte voor twee auto's en is de ideale plek voor een werkplaats, opslagruimte, of een tuinkamer waar je kunt ontspannen te midden van je groenprojecten. Dankzij de werkruimte kan je hier gemakkelijk je droom van een eigen bedrijf aan huis realiseren zonder in te boeten aan wooncomfort, ook voor je hobby heb je hier meer dan genoeg ruimte. Boven de garage zijn nog twee extra kamers, bereikbaar met een vaste trap.

Met vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping, is er voldoende plek voor het hele gezin. Iedere slaapkamer is ontworpen met comfort in gedachten, zodat iedereen zijn eigen plekje heeft om zich terug te trekken. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht over de omgeving.

Deze woning is bovendien een toonbeeld van duurzaamheid. De zonnepanelen op het dak zorgen voor een lagere energierekening en de vloerverwarming op de begane grond biedt optimaal comfort. Met de mogelijkheid om eenvoudig een hybride warmtepomp te installeren, ben je klaar voor een duurzame toekomst.

De tuin, gelegen op het zuiden, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over een groen talud aan de achterzijde. De tuin biedt veel privacy, waardoor je ongestoord kunt genieten van je buitenruimte.

En hoewel de woning rustig gelegen is, hoef je niet ver te reizen voor alle voorzieningen. Het bruisende centrum van Roermond, met zijn winkels, restaurants en culturele activiteiten, ligt op slechts een steenworp afstand. Hier vind je alles wat je nodig hebt, van dagelijkse boodschappen tot een avondje uit.

UITZONDERLIJKE KENMERKEN OP EEN RIJ Deze woning biedt een overvloed aan uitzonderlijke kenmerken die hem ideaal maken voor mensen die vanuit huis willen werken. Van de ruime en veelzijdige dubbele garage tot de duurzame energievoorzieningen, hier vind je alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen en te werken. En met de rustige ligging en het fraaie uitzicht over het park, geniet je ook nog eens van een prachtige leefomgeving.

Met deze uitgebreide beschrijving hopen we dat je een goed beeld hebt gekregen van deze fantastische woning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe plek om te wonen, te werken, of beide, dit huis biedt alles wat je nodig hebt en meer. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van jouw nieuwe thuis!




Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 271
Inhoud woonhuis 1200

Overige

Perceel oppervlakte 700
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 271
Inhoud woonhuis 1200

Overige

Perceel oppervlakte 700
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond