Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN JUWEEL VAN EEN WONING VOOR TWEE-PERSOONS HUISHOUDENS EN JONGE GEZINNEN
Welkom thuis in deze energiezuinige en ruime woning waar comfort en stijl hand in hand gaan. Met een tuin op het westen, een zolder die perfect is als extra slaapkamer en een onderhoudsarme tuin, biedt deze woning alles wat je zoekt. De lichte en royale kamers maken het een ideale plek voor jonge gezinnen en twee-persoonshuishoudens. Ontdek de charme van deze prachtige woning en laat je betoveren door de moderne faciliteiten die het leven net dat beetje extra geven.

HOOFDZAKEN OM TE ONTHOUDEN
- Tuin op het Westen: Geniet van de middag- en avondzon in je eigen onderhoudsarme groene oase.
- Zolder te gebruiken als slaapkamer: Ideaal als master suite, logeerkamer of speelkamer voor de kleintjes.
- Energiezuinige woning: Profiteer van de voordelen van een energielabel A, lager energieverbruik en een duurzamer leven.
- Ruime kamers: Royale leefruimtes die flexibiliteit bieden voor de inrichting en groeiende gezinnen.
- Onderhoudsarme tuin: Besteed meer tijd aan genieten en minder aan tuinieren dankzij de slimme indeling en beplanting.

LEES VERDER VOOR EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je eens voor: je rijdt de rustige, kindvriendelijke wijk binnen en ziet je nieuwe huis al van veraf stralen. Met zijn moderne architectuur en frisse uitstraling nodigt deze woning je uit om binnen te komen. De voordeur zwaait open en daar is het – een lichte en luchtige hal die je gelijk het gevoel van thuiskomen geeft. De energiezuinige LED-verlichting en strakke vloerafwerking zetten de toon voor de rest van het huis.

De woonkamer is ruim en perfect voor zowel ontspanning als vermaak. Dankzij de grote ramen stroomt het daglicht rijkelijk binnen, terwijl de tuindeuren je rechtstreeks naar de zonovergoten tuin op het westen leiden. Hier kun je je voorstellen hoe je met vrienden en familie geniet van lange zomeravonden, barbecueën, of gewoon lekker loungen terwijl de kinderen veilig spelen.

De open keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met moderne apparatuur, gaskookplaat en voldoende kastruimte, is dit de plek waar je culinaire creativiteit tot leven komt. De stijlvolle afwerking en het slimme ontwerp zorgen ervoor dat koken hier een feestje wordt.

Verder naar boven, de eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers, elk met hun eigen charme. Of je nu een rustige thuiswerkplek, een gezellige kinderkamer of een luxe logeerkamer nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos. De moderne badkamer is uitgerust met een ruime douche, een tweede toilet en een wastafel – perfect voor de hectische ochtenden.

Maar wacht, er is nog meer! De zolderverdieping is een verborgen parel die je flexibel kunt inzetten. Van een master suite tot een thuisgym of zelfs een studio – de keuze is aan jou. Met voldoende daglicht en ventilatie, biedt deze ruimte net dat beetje extra dat je zoekt.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is het energielabel A. Dit betekent niet alleen dat je minder betaalt voor je energierekeningen, maar ook dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. De moderne isolatie en energiezuinige installaties zorgen voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

Tot slot, de onderhoudsarme tuin is een heerlijk verlengstuk van je leefruimte. Met slim geplaatste beplanting en duurzame materialen, hoef je hier niet veel tijd aan onderhoud te besteden. Dit betekent meer genieten en minder werken.

HOOFDZAKEN IN 100 WOORDEN
De woning biedt een zonnige tuin op het westen voor lange avonden buiten, een veelzijdige zolder die je als extra slaapkamer kunt gebruiken, en is energiezuinig met een energielabel A. De ruime kamers bieden flexibiliteit en comfort voor groeiende gezinnen, terwijl de onderhoudsarme tuin je meer tijd geeft om te genieten. Met een moderne keuken, royale leefruimtes en een rustige wijk, is dit de ideale woning voor jonge gezinnen en twee-persoonshuishoudens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 160

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 160

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond