Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!**

### WELKOM IN JOUW DROOMHUIS IN HET VOORMALIGE "HET GEBROEK'

Ben jij een jong gezin, een twee persoons- huishouden, of iemand die optimaal wil genieten van de stedelijke voorzieningen? Dan is dit jouw kans! Wij presenteren met trots een prachtige authentieke stadsboerderij in de charmante buurt Het Gebroek. Met een ruime woonkamer, een tuin vol privacy, en maar liefst 20 zonnepanelen, biedt deze woning uit 1850 alles wat je hart begeert. Hier vind je de perfecte balans tussen karakteristieke charme en moderne duurzaamheid.

### HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- **Tal van mogelijkheden:** Laat je creativiteit de vrije loop in deze unieke woning met talloze mogelijkheden voor een persoonlijke touch.
- **Tuin vol privacy:** Geniet van serene momenten in je eigen oase van rust, beschut en zonnig gelegen op het oosten.
- **Woning uit 1850:** Authentieke details en een tijdloze uitstraling die de geschiedenis van het huis weerspiegelen.
- **Ruime woonkamer:** Een lichte, open ruimte perfect voor gezellige familiemomenten en stijlvolle avondjes met vrienden.
- **20 Zonnepanelen:** Een duurzame keuze waarmee je aanzienlijk bespaart op je energierekening en bijdraagt aan een groenere toekomst.

### EEN UNIEKE WONING VOL MOGELIJKHEDEN

Stel je voor: een karakteristieke woning uit 1850, waar je een tal van mogelijkheden hebt en elke hoek jouw persoonlijke stempel kunt geven. Deze woning nodigt je uit tot avontuur en creativiteit. Met vier ruime slaapkamers heb je alle ruimte voor een groeiend gezin, een thuiskantoor of zelfs een hobbykamer.

De ruime woonkamer, badend in natuurlijk licht dankzij de grote ramen, biedt een gezellig toevluchtsoord voor winteravonden bij de houtkachel. Hier kunnen de kinderen spelen terwijl jij ontspant met een goed boek of een glas wijn. De openslaande deuren leiden naar een mooie, beschutte tuin op het oosten, waar je 's ochtends met een kop koffie van de eerste zonnestralen kunt genieten.

In de zomer verandert deze tuin in jouw eigen paradijs. De hoge heggen zorgen voor totale privacy, zodat je in alle rust kunt loungen, barbecueën of tuinieren. Dankzij de 20 zonnepanelen is deze woning niet alleen stijlvol en gezellig, maar ook nog eens milieuvriendelijk en kostenbesparend.

De karakteristieke elementen van een woning uit 1850, zoals de hoge plafonds, herkenbare balken in het plafond, eikenhouten vloeren, en sierlijke details, geven het huis een unieke sfeer die je nergens anders vindt. Je zult je direct thuis voelen in deze warme en uitnodigende omgeving.

### EXTRA INFORMATIE

Dit huis biedt niet alleen een autoluwe en fijne woonomgeving, maar is ook gelegen in een levendige buurt met een sterke gemeenschap. Het Gebroek staat bekend om zijn vriendelijkheid en de nabijheid van alle nodige voorzieningen. Winkels, scholen, speelvoorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand, waardoor je het gemak van de stad binnen handbereik hebt. Tevens ligt de woning aan het park van de Maasnielder beek, wat wil je nog meer?

### HIGHLIGHTS

Een ruime stadsboerderij met talloze mogelijkheden voor persoonlijke creativiteit. De tuin, gelegen op het oosten, biedt een oase van rust en privacy. De woning uit 1850 straalt karakter en authenticiteit uit, met een ruime woonkamer die ideaal is voor familiebijeenkomsten en ontspanning. Daarnaast zorgen 20 zonnepanelen voor duurzame energie en kostenbesparingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 725

Overige

Perceel oppervlakte 460
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 725

Overige

Perceel oppervlakte 460
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond