Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

HET IDEALE APPARTEMENT VOOR SENIOREN EN EENPERSOONSHOUDENS
Droom je van comfortabel wonen op een steenworp afstand van het bruisende centrum? Dit lichte en ruime appartement in de geliefde buurt Roer-Zuid biedt alles wat je zoekt! Met zijn drempelvrije ontwerp, royale slaapkamers en een inpandige parkeergarage, is deze woning perfect voor senioren of eenpersoonshuishoudens die luxe en gemak willen combineren.

KENMERKEN VAN DE WONING
- Nabij het Centrum - Geniet van alle voorzieningen en het stadsleven op loopafstand van je voordeur.
- Lichte Woonkamer - Laat het daglicht binnenstromen en creëer een warme, uitnodigende sfeer.
- Ruime Slaapkamers - Twee grote slaapkamers bieden volop ruimte voor rust en ontspanning.
- Drempelvrije Woning - Maak je geen zorgen over opstapjes en geniet van gemakkelijk bewegen door het hele appartement.
- Inpandige Parkeergarage met Sectionaalpoort - Altijd een veilige en droge plek voor je auto, direct bereikbaar vanuit het gebouw.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN HET APPARTEMENT
Stel je voor: je stapt binnen in een lichte, ruime entreehal die je direct het gevoel van thuiskomen geeft. Dit prachtige appartement in Roer-Zuid straalt rust en luxe uit. Met een woonoppervlakte van maar liefst 120 m² biedt deze woning voldoende ruimte om te genieten van je persoonlijke oase van comfort.

De woonkamer is een zee van licht dankzij de grote raampartijen die het daglicht volop naar binnen laten stromen. Hier kun je je favoriete stoel neerzetten, een goed boek lezen of gezellig bijkletsen met vrienden en familie. De open indeling zorgt voor een luchtige en ontspannen sfeer.

De keuken is modern en praktisch ingericht, voorzien van alle benodigde apparatuur om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Denk aan gezellige etentjes of gewoon een rustige avondmaaltijd na een drukke dag. Alles binnen handbereik en met genoeg ruimte om je kookkunsten te laten zien.

De twee ruime slaapkamers zijn echte blikvangers. De hoofdslaapkamer biedt genoeg ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast, terwijl de tweede slaapkamer perfect is voor gasten, een hobbyruimte of een thuiskantoor. Beide kamers zijn ontworpen om rust en comfort te bieden, met voldoende daglicht en frisse lucht.

Een van de grootste voordelen van dit appartement is de drempelvrije indeling. Geen gedoe met opstapjes, alles is gelijkvloers. Dit maakt het appartement niet alleen toegankelijk, maar ook toekomstbestendig.

De inpandige parkeergarage met een sectionaalpoort biedt je de luxe van een veilige parkeerplaats voor je auto, direct bereikbaar zonder naar buiten te hoeven gaan.

PORTIEK WORDT GEDEELD MET EEN ENKELE BUUR
Een bijkomend voordeel van dit appartement is de gedeelde portiek met een automatische buitendeur. Je hebt slechts één buur waarmee je deze ruimte deelt, wat zorgt voor een rustige en vredige woonomgeving. Dit betekent minder verkeer en meer privacy, een ideale situatie voor iedereen die houdt van sereniteit in huis.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
Dit appartement biedt werkelijk alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Nabij het centrum gelegen, geniet je van het gemak van nabijheid bij winkels, restaurants en andere voorzieningen. De lichte woonkamer is een geweldige plek om te ontspannen, en de ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning. De drempelvrije indeling zorgt ervoor dat het appartement toegankelijk is voor iedereen, en de inpandige parkeergarage met sectionaalpoort biedt een veilige plek voor je auto. Met slechts één buur waarmee je de portiek met automatische buitendeur deelt, geniet je van extra privacy in een rustige woonomgeving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 395

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 395

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond