Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in uw nieuwe stadsparadijs! Dit schitterende appartement is perfect voor een tweepersoonshuishouden dat houdt van het bruisende stadsleven. Met zijn centrale ligging, ruime indeling en moderne voorzieningen is dit appartement de perfecte mix van comfort en stijl. Ontspan op het balkon met een kopje koffie in de ochtendzon, en geniet van de nabijheid van het dynamische stadscentrum. Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te bemachtigen!

Hoogtepunten van de woning:
- Centrale ligging: Geniet van alle voordelen van het stadsleven met winkels, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand.
- Balkon op het oosten: Perfect voor een zonnig ontbijt of een ontspannen middag met een goed boek.
- Ruime woonkamer: Een uitnodigende ruimte voor gezellige avonden met vrienden of ontspannen avonden voor de tv.
- Ruime badkamer: Luxueus en modern, met voldoende ruimte voor al je behoeften.
- Afgesloten parkeergelegenheid: Geen zorgen over het vinden van een parkeerplek; je auto staat veilig en beschermd.

EEN THUIS IN HET HART VAN DE STAD

Stel je voor: je wordt wakker in je nieuwe appartement, het zonlicht valt zachtjes door de ramen en je voelt de energie van de stad om je heen. Dit is het leven in dit prachtige appartement, centraal gelegen en ontworpen voor het moderne stadsleven. Met een woonoppervlakte van 88 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen, zonder in te boeten aan stijl en luxe.

Centrale locatie: Stap de deur uit en je bevindt je midden in het bruisende stadsleven. Alles wat je nodig hebt, van hippe koffiebars tot gezellige restaurantjes en boetiekwinkels, ligt op een steenworp afstand. En met het openbaar vervoer om de hoek, ben je in een mum van tijd overal waar je wilt zijn.

Balkon op het oosten: Begin jouw dag goed met een ontbijtje op het balkon. Geniet van de eerste zonnestralen terwijl je uitkijkt over de stad die langzaam ontwaakt. Dit balkon is jouw persoonlijke oase waar je kunt ontspannen en genieten van buiten zijn, zonder de drukte van de stad.

Ruime woonkamer: Deze woonkamer is echt het hart van het huis. Licht en luchtig, met voldoende ruimte voor een grote bank, een gezellige eethoek en zelfs een werkplek. Hier kun je je terugtrekken na een lange dag en genieten van je favoriete series of een goed boek.

Ruime badkamer: Luxe staat centraal in de badkamer. Met moderne armaturen, een ruime douche en voldoende opbergruimte, biedt deze badkamer alles wat je nodig hebt om je dag fris te beginnen of ontspannen af te sluiten.

Afgesloten parkeergelegenheid: In de stad kan parkeren een uitdaging zijn, maar niet hier. Jouw auto staat veilig en droog in de afgesloten parkeergarage, wat een enorme geruststelling biedt.

KOM BINNEN EN VOEL JE THUIS

Stap binnen in de ruime hal, waar je meteen de stijlvolle afwerking en het gevoel van ruimte opmerkt. De woonkamer strekt zich uit voor je, met grote ramen die het daglicht binnenlaten en een uitnodigende sfeer creëren. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte om de kok in jezelf los te laten.

De slaapkamer is een serene haven van rust, met voldoende ruimte voor een groot bed en opbergruimte voor al je kleding en accessoires. De tweede kamer kan perfect dienen als logeerkamer, kantoor of hobbyruimte – wat je maar wilt!

De badkamer is een werkelijk luxe ruimte, met een moderne uitstraling en voldoende ruimte voor al je dagelijkse rituelen. De combinatie van stijl en functionaliteit zorgt ervoor dat dit een plek is waar je graag tijd doorbrengt.

DE ESSENTIE VAN HET STADSE LEVEN

Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt om te genieten van het stadsleven in al zijn facetten. Van de ruime woonkamer tot het zonnige balkon, elke ruimte is ontworpen met het oog op comfort en stijl. De centrale ligging betekent dat je nooit ver weg bent van de actie, terwijl de rustige woonomgeving ervoor zorgt dat je altijd een plek hebt om je terug te trekken.

Bezichtigen? Plan direct online je bezichtiging of neem contact met ons op voor meer informatie. Wacht niet te lang, want dit juweeltje gaat snel weg!"

Met directe toegang tot alles wat de stad te bieden heeft, een luxe interieur en de perfecte balans tussen comfort en stijl, is dit appartement de ideale keuze voor iedereen die van het stadsleven houdt. Maak van dit huis jouw thuis en geniet van alles wat het te bieden heeft. Plan vandaag nog je bezichtiging en ervaar de magie zelf!

CENTRALE LIGGING: HET HART VAN DE STAD

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in het hart van de stad, waar alles wat je dagelijks nodig hebt zich binnen handbereik bevindt. Dit appartement biedt je precies dat: een centrale ligging die je de ultieme stedelijke levensstijl geeft. Of je nu een fervent koffieliefhebber bent die graag de vele koffiebars ontdekt, een foodie die geniet van de diverse culinaire opties in de buurt, of een shopper die altijd op zoek is naar de nieuwste trends in boetieks, dit appartement heeft het allemaal. Alles is op loopafstand, van supermarkten en speciaalzaken tot theaters en bioscopen. Bovendien is het openbaar vervoer uitstekend geregeld, waardoor je zonder moeite de rest van de stad en zelfs daarbuiten kunt bereiken. Deze locatie is perfect voor wie houdt van een dynamische en bruisende levensstijl, waar je altijd iets te doen hebt en nooit verveeld zult raken.

BALKON OP HET OOSTEN: JE PERSOONLIJKE OASE

Je eigen balkon dat uitkijkt op het oosten biedt een vredige plek waar je kunt ontsnappen aan het stadsgewoel. Begin je dag met een heerlijk ontbijt in de ochtendzon, terwijl je geniet van de rust en stilte voordat de stad ontwaakt. Dit balkon is niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook een ideale plek om van een kopje koffie te genieten, een goed boek te lezen of een intiem diner bij kaarslicht te houden. Dankzij de oostelijke ligging profiteer je van de zachte ochtendzon en vermijd je de hitte van de middagzon, waardoor dit balkon perfect is voor elk seizoen. Voeg enkele planten en comfortabele meubels toe om je eigen buitenparadijs te creëren waar je elke dag van kunt genieten.

RUIME WOONKAMER: HET HART VAN JOUW HUIS

De woonkamer van dit appartement is een perfecte mix van ruimte en licht, waardoor het de ideale plek is voor ontspanning en vermaak. Met zijn royale afmetingen biedt de woonkamer voldoende ruimte voor een grote bank, een gezellige eethoek en zelfs een werkplek voor thuiswerken. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, wat de ruimte warm en uitnodigend maakt. Hier kun je je terugtrekken na een lange werkdag, genieten van een filmavond met vrienden of simpelweg relaxen met je favoriete muziek. De indeling van de woonkamer maakt het gemakkelijk om de ruimte aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en behoeften, waardoor het echt jouw thuis wordt.

RUIME BADKAMER: EEN SPA IN JE EIGEN HUIS

De badkamer van dit appartement is ontworpen met luxe en comfort in gedachten. Hier vind je een ruime inloopdouche met moderne armaturen, een stijlvol wastafelmeubel met voldoende opbergruimte en een groot spiegeloppervlak dat de ruimte nog groter doet lijken. Deze badkamer is meer dan alleen een functionele ruimte; het is een plek waar je echt kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Neem de tijd voor een verkwikkende douche om de dag fris te beginnen, of ontspan met een ontspannend bad na een drukke werkdag. De hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke keer dat je deze ruimte betreedt, je een gevoel van luxe en welzijn ervaart.

AFGESLOTEN PARKEERGELEGENHEID: VEILIGHEID EN GEMAK

Een van de grootste voordelen van dit appartement is de afgesloten parkeergelegenheid. In een drukke stad waar parkeren vaak een uitdaging kan zijn, biedt deze voorziening je de gemoedsrust dat je auto altijd veilig en beschermd is. Nooit meer rondjes rijden op zoek naar een parkeerplek of je zorgen maken over de veiligheid van je voertuig. De afgesloten parkeergarage biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar ook tegen mogelijke inbraak of vandalisme. Dit betekent dat je altijd een parkeerplek hebt, zelfs tijdens de drukste tijden van het jaar. Bovendien is de parkeergarage gemakkelijk toegankelijk vanuit het appartement, waardoor je zonder moeite boodschappen kunt doen of even snel iets uit je auto kunt halen. Dit extra gemak maakt het leven in dit appartement nog aantrekkelijker, vooral voor diegenen die een auto hebben en waarde hechten aan zowel veiligheid als gemak.

De combinatie van deze unieke kenmerken maakt dit appartement een zeldzame vondst in het hart van de stad. Of je nu het stadsleven wilt omarmen, op zoek bent naar een rustige plek om je dag te beginnen, graag veel ruimte hebt om te leven en te ontspannen, de luxe van een moderne badkamer wilt ervaren, of gewoon wilt genieten van de zekerheid van een veilige parkeergelegenheid, dit appartement heeft alles wat je nodig hebt en meer. Mis de kans niet om dit prachtige appartement jouw nieuwe thuis te noemen. Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar zelf de vele voordelen die dit huis te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 290

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 290

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond